28 Şubat 2008 Perşembe

Teoman : Avukat da olsa yumruğu yerdi


Teoman : Avukat da olsa yumruğu yerdi

Teoman, muhabiri yumruklamasıyla ilgili " Beni biri arkamdan çekti, eğer çeken bir muhabir değil de avukat olsaydı o da o yumruğu yerdi " dedi.

Teoman, şantajla 100 bin YTL istediğini ileri sürdüğü iki kişi hakkında suç duyurusunda bulunmasından sonra ortaya çıkan porno fotoğraflarının gazetede yayınlandığı gün "Beyaz Show"a konuk oldu. Ünlü rock'çının yatakta çekilmiş görüntülerini bulan muhabir Halil Çilingir'in Teoman'ın birkaç ay önce bar çıkışında yumruk attığı gazeteci olması, programda da gündeme geldi.

Takvim gazetesi muhabirini bar çıkışı yumruklayan ve aynı muhabirin yatak görüntülerini içeren bir habere imza atması sonrası zor günler geçiren Teoman, Kanal D'de yayınlanan "Beyaz Show"un konuğu oldu. Beyazıt Öztürk'ün sunduğu programda magazinciler ve arasında yaşanan olaylara açıklık getiren Teoman, "Ben sadece kaçmakla meşgulüm ama onlardan kaçamazsınız. Artık işin ordinaryus profesörü olmuşlar, onlardan kaçmak için arka kapı aramaya gerek yok, çok zekiler" dedi. Ünlü şarkıcı, muhabiri yumruklamasıyla ilgili olarak da şunları söyledi: "O gece 4'e kadar eğlendik. Zaten 4'e kadar ne yapılır ki. Bar çıkışı beni her zaman çekerler ama o gece farklıydı. Önümde kameralar vardı, ışıkları yanıyordu. Ona bir şey demiyorum ama beni biri arkamdan çekti, eğer çeken bir muhabir değil de avukat olsaydı o da o yumruğu yerdi. Benim dengemi bozmak için yapılmış bir haraketti. Ben de eve gidip olayı düşünüp üzülmek yerine yumruk attım. Yine olsa yine atarım. Bana orada yapılan kalleşçe bir hareketti." şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok: