19 Şubat 2008 Salı

Eski Şehirde Vahşet


Kiracısı, kızıyla birlikte yaşayan S. Ö adlı dul kadını evinde 52 bıçak darbesiyle öldürdü . Saldırgan G.N.G, kadının liseli kızına da tecavüz edip bıçakla yaraladıktan sonra kaçtı.

Anneyi öldürüp kızına tecavüz etti

Sabıkalı genç, eski ev sahibi kadını 52 bıçak darbesiyle katledip, 16 yaşındaki kızına hamile karısının gözü önünde tecavüz ettikten sonra kayıplara karıştı

Eskişehir "de kocasını kaybettikten sonra babasının evine taşınan 43 yaşındaki S. Ö. iyiliğinin bedelini canıyla ödedi. S.Ö."den iki gündür haber alamayan yakınları, eve geldiklerinde genç kadını salonda, kızı Eskişehir Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencisi 16 yaşındaki A.Ö."yü ise yatak odasında kanlar içinde buldu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Yapılan incelemede anne S. Ö."nün bıçaklanarak öldürümüş olduğunu belirlendi.

Cesetle 2 gün

Çeşitli yerlerinden bıçakla yaralanarak tecavüze uğradığı öne sürülen ve olayın şokuyla evde iki gün annesinin cesediyle yaşayan A.Ö. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi "ne kaldırıldı. Yapılan otopside anne S. Ö."nün, 52 yerinden bıçaklandığı anlaşıldı. S. Ö."yü öldürüp kızına tecavüz eden kişinin adam öldürmek ve çeşitli suçlardan sabıkalı olan 27 yaşındaki G.N.G. olduğu ve kendisine 20 yaşındaki 9 aylık hamile eşi S.K."nın da yardım ettiği bildirildi.

Katil kiracı çıktı

Halen tedavi altında bulunan A.Ö. polise olayın tüm ayrıntılarını anlattı. A.Ö., eski kiracıları olan G .N.G."nin yanında S.K. ile birlikte evlerine misafir olarak geldiklerini söyledi. 2 zanlının yaklaşık bir haftadan beri yanlarında kaldıklarını kaydeden A.Ö. şöyle konuştu: "Hamile olan kadın doğum yapana kadar bizde kalacaktı. Olay günü ben banyodaydım. Bağırma sesi üzerine salona girdiğimde G.N.G."in annemi bıçakladığını gördüm. Annem yere yığılınca G.N.G. ile yanındaki S.K. yanıma gelerek beni tuttu, G.N.G. annemi öldürdüğü bıçakla üzerimdeki giysileri yırttı ve ardından tecavüz etti." Olaydan sonra kaçan 2 zanlının yakalanmasına çalışılıyor.

Evinde misafir ettiği eski kiracısı G.N.G. tarafından hunharca öldürülen S. Ö."nün cesedi holde, kızı ise battaniyeye sarılmış yaralı halde bulundu. Genç kız tedavi altına alınırken, 52 yerinden bıçaklanan annesinin cesedi, otopsi için hastane morguna götürüldü.

Hiç yorum yok: