27 Ocak 2008 Pazar

dudaktan kalbe 21.bölümde bir dizi komplo



Reşat Nuri`nin eserlerinden uyarlanan Dudaktan Kalbe ve Yaprak Dökümü yeni bölümleriyle ekranda. Dizilerde kitapta olmayan komploların, entrikaların ardı arkası kesilmiyor
Reşat Nuri `nin eserlerinden televizyona uyarlanan Dudaktan Kalbe ve Yaprak Dökümü yeni bölümüyle ekranda. Dizilerde bu akşam da heyecanlı gelişmeler var.

LAİMA`YI GÖRENLER ŞOKTA

Burak Hakkı ve Aslı Tandoğan `ın rol aldığı Dudaktan Kalbe `de, Lamia ve Cavidan ilk kez açıkça birbirlerine meydan okurlar. Yaşadıklarıyla güçlenen Lamia Cavidan `a unutamayacağı bir ders verir. Kenan ve Cavidan adadan ayrılırken Saib de Lamialarla birlikte İstanbul `a döner. Saib `in asıl amacı Lamia `nın yanında kaldığı arkadaşı Makbule `nin babası Kemal Bey `le konuşmak ve Lamia `nın onlarda kalmasını garantilemektir. Ömür boyu bakımını üstlendiği Lamia `nın Cemil `le ilgili büyük sırrı açıklamasından korkmaktadır. Öte yandan Lamia `nın hamile olduğunu öğrenmiş, bu bebeğin de Kenan `dan olduğunu tahmin ettiği için Lamia `yı Kenan `dan uzak tutmaya çabalamaktadır. Cemil , Kenan `a karşı yeni yeni planlar yapmaktadır, en büyük kozu ise Lamia `dır. Konser günü geldiğinde Cemil büyük bir sürpriz hazırlar. Lamia ve Makbule `yi konsere götürür. Konserde bütün gözler Lamia `nın üzerinde olacaktır. Cemil `in yanında bambaşka bir Lamia gören Kenan aşkını bu kez kıskançlıkla anlayacak gece büyük sürprizlere açık olacaktır.

SHOW / 22.00

Hiç yorum yok: