28 Mayıs 2008 Çarşamba

Kim demiş gurur aşkı öldürür diye

Lamia`nın gururuna, Kenan`ın `artık bitti`li serzenişlerine rağmen ısrarla varolmayı sürdüren bir aşk, pazartesilerin vazgeçilmezi olmayı sürdürüyor

Aslı Tandoğan (Lamia ) ve Burak Hakkı `nın (Hüseyin Kenan ) başrollerini paylaştığı Dudaktan Kalbe dizisinin bu akşam merakla beklenen konusu şöyle:

Lamia , Hüseyin Kenan `la konuşmak üzere kapısına gittiğinde, Cavidan da Amerika `dan döner dönmez Kenan `la görüşmek üzere yoldadır. Lamia `nın ziyareti Kenan için büyük bir sürpriz olmuştur; ama asıl sürpriz Cavidan `a yapılacaktır. Kenan , bütün baskılardan daralmıştır, kimseye bir şey söylemeden bir süreliğine ortalardan yok olur. Cavidan ise giderek yenildiğini hissetmektedir.

MAKBULE `NİN KİNİ DİZ BOYU

Öte yandan, Lamia ve Makbule hâlâ Saib Paşa`nın yalısında kalmaya devam ederler. Bu Cemil için Lamia `ya yaklaşmak için bulunmaz bir fırsattır. Bu arada evdeki dedikodu kazanı kaynamakta, Makbule `nin de şüpheleri giderek artmaktadır. Kendinden saklanan gerçeklerin peşine düşen Makbule , bir zamanlar `canım kardeşim` dediği Lamia `ya artık kin beslemeye başlar.

Hiç yorum yok: