31 Mart 2009 Salı

Dudaktan Kalbe 67. Bölüm İzle









Dudaktan Kalbe 67. Bölüm Özeti


Lamia’nın ölüm kalım savaşı veren Cemil’den boşanmayı ertelemesi, Kenan ve Lamia’yı kopma noktasına getirir… Verdiği kararla tüm dikkatleri üzerine çeken Lamia, aldığı tepkilerden yorgun düşer…Öte yandan bu karar en çok Cavidan’ı sevindirir. Kenan’ın hayal kırıklığından haberdar olan Cavidan, bu durumu değerlendirmek için hemen harekete geçer… Kenan, bugüne kadar kendine bile itiraf edemediği gerçekleri Cavidan’la paylaşır.Kenan’ın itiraflarıyla yüzleşen Cavidan, hırsını çıkarmak için Kenan ve Lamia’ya yeni bir oyun oynar… Bu arada Cemil’in sağlık durumuyla ilgili gelen beklenmeyen haber herkeste şok etkisi yaratır.Saib Bey üzüntüsünden perişandır… Üst üste aldığı darbelerden yorulan Lamia, dizi işinde de iyice zorlanmaya başlar. Bu zorlu süreçte dizinin başrol oyuncusu Umut, Lamia’yı yalnız bırakmaz… Lamia, verdiği kararları sorgularken, Kenan’a her şeye rağmen bağladığı umut giderek tükenmeye başlar.Lamia, Kenan’dan gelen son darbeyle, geri dönülmez bir karar verir.

Dudaktan Kalbe 67. Bölüm Fragmanı İzle

Dudaktan Kalbe 68. Bölüm Fragmanı izle

Dudaktan Kalbe 68. Bölüm,dudaktan Kalbe 68. Bölüm Fragmanı,dudaktan kalbe 68.bölüm fragmanı izle,dudaktan kalbe 68 fragman,dudaktan kalbe 7 nisan izle,dudaktan kalbe 07.04.09,dudaktan kalbe 7 nisan fragman

Yemekteyiz Şanlıurfa

Türkiyenin bütün bölgelerindeki şehirleri dolaşmayı planlayan yemekteyiz programı busefer Şanlıurfa'da yeni yarışmacı ve yeni yemek kültürlerini izleyiccilerine göstermeyi hedefleyen yemekteyiz yapımcıları yemekteyiz urfada urfa sofrasına özgü yemekleri ekranları karşısında oturan izleyicilere gösterecek,geride kalan bölümlerde izlenme rekorları kırarak reytingleri altüst etmeyi başaran yemekteyiz bu seferde yemeteyiz şanlıurfa ile çok iddaalı olarak gelmeye hazırlanıyor.yemekteyiz urfa yarışmasına katılmak için yemekteyiz formunu doldurup şanlıurfa kentide bulunan el-ruha otelindeki seçmelere katılması gerekiyor.şanlıurfada yaşayan herkesin katılması bekliyorlar Yemekteyiz Şanlıurfa yarışma kayıtları ve yarışmaya katılma kurallarını bu yazıya tıklayarak görebilirsini. yemekteyiz urfa elemelerinde neler oldugunu,elemelerde kazanan kişileri,Şanlıurfada yarışan yarışmacıları tanımak için buraya tıklamanız yeterli başvuru formuda aşşagıda tıklayacagınız siteden formu doldurabilirsiniz..

Site Adresi : http://yemekteyizsanliurfa.blogspot.com

24 Mart 2009 Salı

Dudaktan Kalbe 66. Bölüm İzle














Dudaktan Kalbe 66. Bölüm Özeti


Gecenin karanlığında Cemil’in yaşadığı tehlikeye telefonda şahit olan Lamia, onun peşine düşer.Lamia, Cemil’e ulaştığında dehşet verici bir manzarayla karşılaşır.Önemli bir ipucu, bu korkunç olaya ışık tutar. Cemil’i ölümün eşiğine sürükleyen tehlikeli isim, en çok Saib Bey’i şaşırtır.Cemil’in durumundan kendini sorumlu tutan Saib bey perişandır.Cavidan Kenan’ın hayatındaki bütün gelişmeleri gizlice izlemektedir.Cemil’in yaşam savaşı verdiği kritik süreçte, Lamia onu yalnız bırakmak istemez.Bu arada dizi çekimleri de bütün hızıyla devam etmekte, Lamia işiyle hastane arasında mekik dokumaktadır. Bu durumdan çok rahatsız olan Kenan’ın öfkeyle attığı her adım aralarındaki mesafeyi biraz daha arttırır..

Dudaktan Kalbe 66. Bölüm Fragmanı

Dudaktan Kalbe 67. Bölüm Fragmanı


Dudaktan Kalbe 67. Bölüm,Dudaktan Kalbe 67. Bölüm izle,Dudaktan Kalbe 67. Bölüm fragmanı,Dudaktan Kalbe 67. Bölüm fragman,Dudaktan Kalbe 67. Bölüm fragmanı seyret,Dudaktan Kalbe 67. Bölüm fragmanı izle,Dudaktan Kalbe 67. Bölüm kesintisiz izle,Dudaktan Kalbe 67. Bölümde neler olacak,Dudaktan Kalbe 67. Bölüm konusu ne,Dudaktan Kalbe 67. Bölüm özeti,Dudaktan Kalbe 67. Bölüm,Dudaktan Kalbe 31 mart fragman,Dudaktan Kalbe 31 mart salı fragman izle,Dudaktan Kalbe 31.03.09 salı izle,Dudaktan Kalbe 67. Bölüm,Dudaktan Kalbe 67. Bölüm izle,Dudaktan Kalbe 67. Bölüm fragmanı,Dudaktan Kalbe 67. Bölüm fragman,Dudaktan Kalbe 67. Bölüm fragmanı seyret,Dudaktan Kalbe 67. Bölüm fragmanı izle,Dudaktan Kalbe 67. Bölüm kesintisiz izle,Dudaktan Kalbe 67. Bölümde neler olacak,Dudaktan Kalbe 67. Bölüm konusu ne,Dudaktan Kalbe 67. Bölüm özeti,Dudaktan Kalbe 67. Bölüm,Dudaktan Kalbe 31 mart fragman,Dudaktan Kalbe 31 mart salı fragman izle,Dudaktan Kalbe 31.03.09 salı izle

21 Mart 2009 Cumartesi

Dudaktan Kalbe 66. Bölüm Özeti


Gecenin karanlığında Cemil’in yaşadığı tehlikeye telefonda şahit olan Lamia, onun peşine düşer.Lamia, Cemil’e ulaştığında dehşet verici bir manzarayla karşılaşır.Önemli bir ipucu, bu korkunç olaya ışık tutar. Cemil’i ölümün eşiğine sürükleyen tehlikeli isim, en çok Saib Bey’i şaşırtır.Cemil’in durumundan kendini sorumlu tutan Saib bey perişandır.Cavidan Kenan’ın hayatındaki bütün gelişmeleri gizlice izlemektedir.Cemil’in yaşam savaşı verdiği kritik süreçte, Lamia onu yalnız bırakmak istemez.Bu arada dizi çekimleri de bütün hızıyla devam etmekte, Lamia işiyle hastane arasında mekik dokumaktadır. Bu durumdan çok rahatsız olan Kenan’ın öfkeyle attığı her adım aralarındaki mesafeyi biraz daha arttırır..

Dudaktan Kalbe 65. Bölüm İzlenme Oranları


ILK 100 PROGRAM / HEDEF KITLE : TOTAL
17 MART 2009 SALI

NO PROGRAM ADI KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 BINBIR GECE KAND 12,34% 31,91%
2 KUCUK KADINLAR. KAND 11,30% 25,05%
3 ARKA SOKAKLAR (TKR) KAND 8,42% 30,03%
4 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER STAR 7,69% 19,78%
5 CANIM AILEM ATV 7,32% 15,82%
6 WIPEOUT SHOW 7,26% 16,11%
7 ALI KIRCA ILE ANA HABER SHOW 6,54% 17,59%
8 M.ALI BIRAND''LA KANAL D ANA HABER KAND 6,52% 17,53%
9 DOGRULUK EKSENI STV 6,07% 13,73%
10 DUDAKTAN KALBE SHOW 5,63% 16,58%
11 GUNUN OLAYI STAR 5,45% 14,99%
12 CARKIFELEK FOX 5,26% 12,79%
13 PAPATYAM STAR 5,02% 11,08%
14 SICAK GELISME KAND 4,71% 13,50%
15 YEMEKTEYIZ SHOW 4,04% 13,37%
16 ATV ANA HABER BULTENI ATV 3,91% 10,32%
17 SAMANYOLU ANA HABER BULTENI STV 3,90% 11,64%
18 CANIM AILEM (OZET) ATV 3,83% 9,05%
19 AVRUPA YAKASI (TKR) ATV 3,70% 9,12%
20 SICAK GUNDEM SHOW 3,63% 10,45%

17 Mart 2009 Salı

Dudaktan Kalbe 66. Bölüm Fragmanı izle 24 Mart

Dudaktan Kalbe 65. Bölüm İzle 17 Mart






Dudaktan Kalbe 65. Bölüm Özeti


Cemil’in çocuğunu taşıdığını öğrenen Nimet’in eline büyük bir koz geçer. Cemil, bu çocuktan kurtulmak istese de, Nimet’in Paşazadelerin torunundan vazgeçmeye niyeti yok gibi görünmektedir. Ancak bu sırrı taşımak hiç kolay değildir. Lamia, Cemil’deki tuhaflığı fark eder ve şüphelenmeye başlar.Kenan birlikte albüm çıkaracağı İpek’le turnededir.Lamia ise, Kenan’ın karşı çıktığı dizi çekimlerine başlar.Birbirlerinden gittikçe uzaklaşan Lamia ve Kenan arasındaki gerginlik giderek tırmanır.Cavidan’ın gölgesi ise, tahmin edemedikleri kadar yakındadır.Kendini ispat etmek isteyen Lamia, dizi işine dört elle sarılır. Lamia’ya en büyük destek, çok tutkulu bir aşkı anlatan bu dizinin erkek başrol oyuncusu Umut’tan gelir.Hayatına yeni bir yön vermek isteyen Makbule’nin çok farklı planları vardır.Makbule, bu yolda ilk adımını atar ve Cavidan’ı ziyarete gider.Nimet’i kararından caydırmak için Nimet’in peşine düşen Cemil, sonunda büyük bir sürprizle karşılaşır. Duyguları altüst olan Cemil, Lamia’da huzur bulmak ister .Ancak gece, Cemil’in hayatını değiştirecek büyük bir tehlikeyi saklamaktadır.

3 Mart 2009 Salı

Dudaktan Kalbe 64. Bölüm Özeti



Genç yetenek İpek’i dinleyen Kenan, birlikte bir albüm yapma fikrini coşkuyla karşılar ve prova yapmak için turneye İpek’le birlikte çıkmaya karar verir. Bu hızlı gelişmeler Lamia’yı çok huzursuz ederken, Kenan bu projeyle ilgili en büyük gerçeği henüz bilmemektedir.Projenin detaylarını konuşmak için çıkılan yemekte, Lamia sıkıntılı anlar yaşar.Gecenin devamında Cemil ve Cavidan’ın da aynı mekâna gelmesi herkes için sürpriz olur.Cavidan, Lamia’nın aksine, Kenan’ın bu yeni projesinden son derece hoşnut olur.Bu arada arkası kesilmeyen tehditler Saib Bey’i iyice korkutur.Evdekiler de alarm halindedir.Öte yandan eski nişanlısı Barış’ı, kendisiyle ilgilenmesi için Saib Bey’in organize ettiğini öğrenen Makbule çok öfkelenir ve Paşazadelerden intikamını almak için harekete geçer.Kendini ispat etmek isteyen Lamia, sonunda dizide oynamayı kabul eder. Lamia’nın kararı, Kenan’la aralarında büyük bir çatışmaya neden olurken, aynı proje Cemil ve Nimet’i de karşı karşıya getirir. Ancak Nimet’in açıkladığı büyük sırrı, gündemi altüst eder…

dudaktan Kalbe 64. Bölüm Fragmanı İzle

Dudaktan Kalbe 63. Bölüm İzle

Dudaktan Kalbe 63. Bölüm Özeti



Reklam kampanyasının tanıtım gecesinde Lamia’yı yalnız bırakmak istemeyen Kenan, onu Cemil’in kollarında görünce müthiş öfkelenir. Lamia’nın durumu açıklamasına rağmen ikna olmayan Kenan ona ceza vermekte gecikmez. Lamia ve Kenan arasında tırmanan gerilim, büyük bir kavgayla sonuçlanır.

Bu arada Saib beyin evinde hareketli anlar yaşanmaktadır.. Tehdit mektupları alan Saib bey’in bütün huzuru kaçar. Saib beyin şüpheli listesinde Makbule ilk sıradadır.

Lamia güne Kenan’ın jestiyle uyanır.. Birbirlerine daha fazla küs kalamayacaklarını anlamışlardır, ama Lamia’nın reklam projesinden kazandığı parayla Kenan’a özel bir hediye almak istemesi yine tartışma sebebi olur.. Cemil, sonunda söz verdiği gibi Lamia’dan boşanmaya karar verir. Ancak, yaşadığı yenilgilerin acısını çıkarmak isteyen Cavidan, Cemil’e farklı bir teklifle gelir.

Gün geçtikçe yıldızı parlayan Lamia bir dizi teklifi alır.. Öte yandan Kenan da yeniden çıkış yapmasını sağlayacak önemli bir şans yakalar. Kenan’ın coşkuyla ilgi gösterdiği bu yeni proje, Lamia’yı büyük korkularla baş başa bırakır



Show 24.02.2009 20:00

Dudaktan Kalbe 63. Bölüm Fragmanı Full İzlet

Dudaktan Kalbe 65. Bölüm Fragmanı

Dudaktan Kalbe 65. Bölüm,Dudaktan Kalbe 65. Bölüm izle,Dudaktan Kalbe 65. Bölüm fragmanı,Dudaktan Kalbe 65. Bölüm fragman,Dudaktan Kalbe 65. Bölüm fragmanı seyret,Dudaktan Kalbe 65. Bölüm fragmanı izle,Dudaktan Kalbe 65. Bölüm kesintisiz izle,Dudaktan Kalbe 65. Bölümde neler olacak,Dudaktan Kalbe 65. Bölüm konusu ne,Dudaktan Kalbe 65. Bölüm özeti,Dudaktan Kalbe 65. Bölüm,Dudaktan Kalbe 10 mart fragman,Dudaktan Kalbe 10 mart salı fragman izle,Dudaktan Kalbe 10.03.09 salı izle,Dudaktan Kalbe 65. Bölüm,Dudaktan Kalbe 65. Bölüm izle,Dudaktan Kalbe 65. Bölüm fragmanı,Dudaktan Kalbe 65. Bölüm fragman,Dudaktan Kalbe 65. Bölüm fragmanı seyret,Dudaktan Kalbe 65. Bölüm fragmanı izle,Dudaktan Kalbe 65. Bölüm kesintisiz izle,Dudaktan Kalbe 65. Bölümde neler olacak,Dudaktan Kalbe 65. Bölüm konusu ne,Dudaktan Kalbe 65. Bölüm özeti,Dudaktan Kalbe 65. Bölüm,Dudaktan Kalbe 10 mart fragman,Dudaktan Kalbe 10 mart salı fragman izle,Dudaktan Kalbe 10.03.09 salı izle