30 Eylül 2010 Perşembe

Spartaküs izle



online yabancı film Spartaküs izle sinema Spartaküs izle,Spartaküs izlemek için sitemizi ziyaret etmelisiniz bedava film izlemenin keyfi www.sinemaizletin.com da bedava film Spartaküs izle,tek parça film Spartaküs izle,tv de izleyemediginiz filmleri internetten izleyinSpartaküs izle yabancı sinema izlemek artık zor degilSpartaküs izle

Fantastik Dörtlü 2 izle



online yabancı film Fantastik Dörtlü 2 izle sinema Fantastik Dörtlü 2 izle,Fantastik Dörtlü 2 izlemek için sitemizi ziyaret etmelisiniz bedava film izlemenin keyfi www.sinemaizletin.com da bedava film Fantastik Dörtlü 2 izle,tek parça film Fantastik Dörtlü 2 izle,tv de izleyemediginiz filmleri internetten izleyinFantastik Dörtlü 2 izle yabancı sinema izlemek artık zor degilFantastik Dörtlü 2 izle

final fantasy 7 izle



online yabancı film final fantasy 7 izle sinema final fantasy 7 izle,final fantasy 7 izlemek için sitemizi ziyaret etmelisiniz bedava film izlemenin keyfi www.sinemaizletin.com da bedava film final fantasy 7 izle,tek parça film final fantasy 7 izle,tv de izleyemediginiz filmleri internetten izleyinfinal fantasy 7 izle yabancı sinema izlemek artık zor degilfinal fantasy 7 izle

3 Eylül 2010 Cuma

Dünyanın en zor oyunu oyna



size işte dünyanın en zor oyunu ben sadece 6. tura kadar gelebildim bakalım siz kaçıncı tura kadar gelebileceksiniz...

fatmagülün suçu ne dizi muzigi dinle



fatmagülün suçu ne dizi muziigi gel gel kayıkçı şarkısını dinle,fatmagülün suçu dizisinin jenerik muziği

fatmagülün suçu ne 2.bölüm fragmanı izle



fatmagülün suçu ne dizisi 2.bölüm fragmanı izle

fatmagülün suçu ne 1.bölüm izle



fatmagülün suçu ne dizisi 1.bölüm izle işte dizinin 1.bölüm fragmanı

fatmagülün suçu ne dizisi



bir dramın hikayesini anlatan bir dizi fatmagülün suçu ne dizide Fatmagül bir sahil kasabasında, fazla saf ağabeyi Rahmi ve onunla mecburen evlenmek zorunda kalan yengesi Mukaddes’le birlikte yaşıyor..
Askerden yeni dönen nişanlısı Mustafa ile evlenmek için gün saymakta..
Çocukluk aşkı Mustafa.. Mustafa arkadaşlarıyla oynarken Fatmagül, onun kaçan misketlerini toplamış, kukalarını o dizmiş, annesi pantolonunu yırttığını görmesin diye eve gitmeden o dikmiş pantolonunu küçük elleriyle..
Fatmagül çocukluğunda da sessizmiş, herkes alışkın onun suskunluğuna..
Mustafa ona dokunmaya kıyamıyor, birlikte oturacakları, çocuklarını büyütecekleri evi kendi elleriyle yapıyor… Bugüne kadar kendine ait hiçbir şeyi olmayan Fatmagül, Mustafa’ya yardım ederken sabırla kendine ait bir hayata hazırlanıyor..

Kerim de yakın kasabalı.. Babası o daha çok küçükken bir başka kadın için annesini terk etmiş.. Durumu kabullenemeyen annesinin intiharıyla yapayalnız kalmış. Yörenin şifacısı Ebe Nine’nin sahip çıktığı Kerim onu hem anne hem abla bilmiş. Ebe Nine’ye sadece adı miras kalmamış annesinden.. Annesinin mübadele yıllarında sahip olduğu, şimdi sit alanı olan deniz kenarında geniş bir arazinin sahibi.. Beldenin zenginlerinden Reşat Yaşaran’ın gözü Ebe Nine’nin arazisinde.. İstanbul’da kardeşi Rıfat’la ortak büyük bir müteahhitlik şirketinin sahibi olan Reşat Yaşaran, türlü oyunlarla kasabalının değerli arazilerini ele geçirmiş, bir tek Ebe Nine’ye diş geçirememiş..
Kerim bir demir atölyesinde çalışıyor..Balıkçılıktan denizden anlıyor. Yazları, çocukken aralarında sınıf farkı olmayan ama büyüdükçe mesafelerin dile gelmese de hissedildiği ilk okul arkadaşları Selim, Erdoğan ve Vural’ın yollarını gözlüyor.. Selim, Reşat Yaşaran’ın oğlu, Erdoğan onun kuzeni. Vural beldenin tapu kadastro müdürünün oğlu.. Kerim’in kasabanın sınırları içinde kalan hayatı her yaz onların tatil için birkaç haftalığına gelmeleriyle renkleniyor..

Bu yaz renkler, Fatmagül’ün üzerine çöken dört gölgeyle birlikte kararır..
Selim’in, babasının baskısıyla nişanlandığı gece, sabaha kadar içen dört arkadaşın yolu, nişanlısını denize uğurlamak için evden çıkan Fatmagül’le kesişir..
Kuytu kayalıklarda, şakayla başlayan kovalamaca, ömür boyu peşlerinden gelecek bir utancın kaynağı olacaktır.

Mustafa dokunmaya kıyamadığı nişanlısının ‘lekelenmesiyle’ bütün geçmiş ve geleceğini ateşe verir. Kendi elleriyle yaptığı evi yakar..
Oğlu ve yeğeninin karıştığı olay ortaya çıkmasın diye kolları sıvayan Reşat Yaşaran, karısının kardeşi Münir’in çabalarıyla, Fatmagül’ün yengesini satın alır..
Kerim Yaşaranların baskılarına ve büyük utancına yenik düşer ve Fatmagül’le evlenmeye mecbur olur.

Sadece bedenine değil hayatına da tecavüz edilmiştir Fatmagül’ün.. Fatmagül Kerime mahkum edilir..
Nefretle başlarlar, başkalarının onlara sundukları yeni hayatlarına..

İntikam almak isteyen Mustafa’nın soğuk nefesini her an enselerinde hissederek aynı evin içinde birbirlerine düşman, hayata tutunmaya çalışırken, hayatlarını hiç bitmeyecek bir kabusa çeviren o sabahın izleri, filizlenmeye başlayan aşkın önünde en büyük engeldir.

fatmagülün suçu ne

beren saatin başrolde oynayacağı kanal d nin yeni dizisi fatmagülün suçu ne 18 eylülde kanal d de başlıyacak

fatmagülün suçu ne dizisinin konusu şöyle


Fatmagül genç bir köylü kızıdır. Bir gün ona 3′ü zengin çocuğu olmak üzere 4 adam tecavüz ederler. Kızın deli bir abisi dışında kimsesi yoktur. Ama devlet onu korumak için failleri yakalayıp hapse atar.
Zengin cocukların aileleri tek çözümü fakir çocuğu kandırmakta bulurlar. Bir sene evli kalsın, hemen boşatacaklardır ikisini, söz verirler. Fatmagül o sırada hamile değildir, hamile kaldığı için degil, tecavüze uğradığı için Türk kanunlarına göre tecavüzcülerden birisi onunla evlenirse dava düşecektir.

Felaket bir dramdır bu. Gencecik kız sevmediği bir tecavüzcü ile evlendirilir. Üstelik adam bundan oturu inanılmaz pişmandır. Zengin çocuklar kendi şehirlerine dönmüş, o bu herkesin yattığı kızla bir evde üstelik evli olarak kalmıştır. Başından atmaya çalışır kızı, ama atamaz. Bu onu daha da hırslandırır. İçer, döver kızı. Her şeyin sorumlusu olarak bu kızı görür.
Sarhoş bir gecesinde yine kızla birlikte olur. Kiz sevmiştir onu, kabul eder. Ama ne zaman ki hamile kalır kız, adam sinirlenir… Bu sefer hastanelik edene kadar döver, kızın karnına attığı tekmeler doğmamış bebeğini öldürür. Fakat kız onu ele vermez hastanede, düştüm der ısrarla. Bu olay aklını başına getirir adamın. Sonuçta tecavüz etmiş olan onlardır.