31 Ocak 2008 Perşembe

sema şimşek ve burak hakkının bekegi,işte ruzgar bebek


İşte Rüzgar bebek

Burak Hakkı- Sema Şimşek çiftinin Cuma günü dünyaya gelen erkek çocuklarına Rüzgar'ın ilk fotoğrafları..

Burak Hakkı ve Sema Şimşek'in 25 ocak Cuma günü Amerikan Hastanesi'nde dünyaya gelen erkek çocuklarına Rüzgar'ın ilk fotoğrafları. Rüzgar bebek 3 kilo, 51 cm boyunda...

28 Ocak 2008 Pazartesi

dudaktan kalbe 22.bölüm fragmanı izle


22.bölüm özeti
Hüseyin Kenan, Lamia'ya evlenme teklifiyle gittiğinde çok geç kaldığını öğrenir. Lamia artık evli bir kadındır. Kenan'a kendisini rahat bırakmasını söyleyen Lamia, O gittikten sonra büyük acısıyla baş başa kalır.
Kenan ise bu hiç beklemediği olayla sarsılmıştır. Onu unutmaktan başka çaresi olmadığını anlar. Ama bu hiç de kolay olmayacaktır.
Cavidan, her şeye rağmen, kendisine geri dönen Kenan'ı bağrına basar.
Lamia'nın evlenmesiyle bütün ümidini yitiren Cemil, öfkesini Saib Bey'e yöneltir. Baba oğul arasında büyük bir hesaplaşma yaşanır.
Canı çok yanan Cemil, başkalarının canını yakarak acısını hafifletmeye çalışırken kurban olarak Nimet'i seçer.
Cemil'in tehlikeli oyunu hiç beklenmedik bir şekilde son bulacaktır.

27 Ocak 2008 Pazar

23 OCAK 2008 ÇARŞAMBA-dudaktan kalbe 21.bölüm izlenme oranı

TELE - BAROMETRE

HEDEF KİTLE : A/B

23 OCAK 2008 ÇARŞAMBA

NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 23,80 48,50
2 SPOR GUNDEMI KAND 10,70 26,10
3 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 10,50 28,70
4 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 9,80 20,20
5 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 9,60 19,00
6 DUDAKTAN KALBE [NET] SHOW 7,90 22,00
7 ELVEDA DERKEN [NET] KAND 7,80 19,80
8 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 7,00 19,10
9 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 6,10 22,20
10 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 5,10 20,40

İmkansız aşklar dizilerin gözdesi


Dizilerin en önemli çatışmalarından biri kavuşamayan ve imkansızlıklarla dolu aşklar oluyor. Reşat Nuri Güntekin `in eserinden günümüze uyarlanan Yaprak Dökümü `den sonra aynı yapım şirketi Ay Yapım şimdi de yazarın Dudaktan Kalbe isimli kitabını dizi olarak çekiyor. Büyükada `da çekimlerine başlanan dizinin başrollerini Burak Hakkı ve Aslı Tandoğan paylaşıyor. Fadik Sevin Atasoy , Yiğit Özşener , Köksal Engür gibi oyuncuların da rol aldığı dizi, Lamia ile bestekar Kenan `ın büyük aşk hikayesini konu alıyor. Geçtiğimiz sezon Gümüş dizisiyle oyunculuğundan sıkça söz ettiren Kıvaç Tatlıtuğ da Sedef Avcı `yla kaçak bir aşkın anlatıldığı Menekşe ile Halil dizisiyle izleyinlerle buluşacak.

dudaktan kalbe 21.bölümde bir dizi komplo



Reşat Nuri`nin eserlerinden uyarlanan Dudaktan Kalbe ve Yaprak Dökümü yeni bölümleriyle ekranda. Dizilerde kitapta olmayan komploların, entrikaların ardı arkası kesilmiyor
Reşat Nuri `nin eserlerinden televizyona uyarlanan Dudaktan Kalbe ve Yaprak Dökümü yeni bölümüyle ekranda. Dizilerde bu akşam da heyecanlı gelişmeler var.

LAİMA`YI GÖRENLER ŞOKTA

Burak Hakkı ve Aslı Tandoğan `ın rol aldığı Dudaktan Kalbe `de, Lamia ve Cavidan ilk kez açıkça birbirlerine meydan okurlar. Yaşadıklarıyla güçlenen Lamia Cavidan `a unutamayacağı bir ders verir. Kenan ve Cavidan adadan ayrılırken Saib de Lamialarla birlikte İstanbul `a döner. Saib `in asıl amacı Lamia `nın yanında kaldığı arkadaşı Makbule `nin babası Kemal Bey `le konuşmak ve Lamia `nın onlarda kalmasını garantilemektir. Ömür boyu bakımını üstlendiği Lamia `nın Cemil `le ilgili büyük sırrı açıklamasından korkmaktadır. Öte yandan Lamia `nın hamile olduğunu öğrenmiş, bu bebeğin de Kenan `dan olduğunu tahmin ettiği için Lamia `yı Kenan `dan uzak tutmaya çabalamaktadır. Cemil , Kenan `a karşı yeni yeni planlar yapmaktadır, en büyük kozu ise Lamia `dır. Konser günü geldiğinde Cemil büyük bir sürpriz hazırlar. Lamia ve Makbule `yi konsere götürür. Konserde bütün gözler Lamia `nın üzerinde olacaktır. Cemil `in yanında bambaşka bir Lamia gören Kenan aşkını bu kez kıskançlıkla anlayacak gece büyük sürprizlere açık olacaktır.

SHOW / 22.00

dudaktan kalbe dizisinde-Acı dolu günler unutulacak mı


Başrollerini Burak Hakkı ve Aslı Tandoğan `ın paylaştıkları Dudaktan Kalbe `nin ilk bölümü kısaca şöyle; Dünyaca ünlü besteci, Türkiye `nin gururu dünyaca ünlü besteci Hüseyin Kenan Gün, turneden dönüyor ve dayısının çiftliğine gidiyor. Hüseyin Kenan `ın çocukluğunu geçirdiği belde halkı ve dayısı onu ağırlayacak olmanın heyecanını yaşıyor. Kenan herkesi atlatarak köşke geliyor. Burada ilk aşkı Leyla ile karşılaşıyor ve köşkte geçen acı dolu günleri gözünün önünde canlanıyor.

Reşat Nuri’nin evi restore ediliyor

Cumhuriyet dönemi Türk romanının önemli isimlerinden Reşat Nuri Güntekin’in ‘Çalıkuşu’ ve ‘Dudaktan Kalbe’ romanlarını yazdığı İzmir’in Konak İlçesi’ndeki evi, restore edilerek ’Reşat Nuri Güntekin Kültür Evi’ haline getirilecek.

Konak Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, hazırlanan röleve ve restorasyon projeleri, İzmir 1 Numaralı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu tarafından onaylandı. Konak Belediye Başkanı Muzaffer Tunçağ, geçen yıl ekim ayında 7 binanın yıkımıyla başlattıkları çalışmanın, onayın ardından hızlanacağını ifade etti. Yaklaşık 10 dönümlük alanda yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, oturma grupları, mini basketbol ve futbol sahaları yapılacağını ve bölgenin yeşillendirileceğini belirten Tunçağ, Çalıkuşu romanında adı geçen çitlembik ağacının ise geçen yıl kurul tarafından tescil edilerek, koruma altına alındığını bildirdi.

Reşat Nuri Güntekin kitaplığı açıldı


KONAK Belediyesi, Reşat Nuri Güntekin’in Çalıkuşu ve Dudaktan Kalbe eserlerini yazdığı Bozyaka Kilimtepe’deki evini, onardıktan sonra kitaplık olarak hizmete açtı. Yazar evlerini hayata geçiren bu girişimi Anadolu Ajansı’nın haberinden okudum.

Konak Belediye Başkanı Muzaffer Tunçağ, yerel yönetimlerin, sanata, kültüre, edebiyata katkısının bilincinde olan bir yönetici. Hafta içinde bana gelen e-postalardan, edebiyattan sinemaya kadar belediyenin geniş bir etkinlik alanında çalışmalar yürüttüğünü öğreniyorum.

Çalışmalarının uluslararası boyutu var: Önümüzdeki aylarda, gene uluslararası bir sempozyum düzenliyor:

Dünya Barışında Şiirin Yeri. Şiir ve Barışseverlik.

Edebiyatın, ulusları yakınlaştırmadaki işlevini bundan önceki birkaç toplantıda da ispatlamıştı Konak Belediyesi.

Kitaplığa kurum ve kişilerden kitap armağan edilmiş. Üye sayısı 500’e ulaşmış.

Öğrenciler için, bu tür kitaplıkların önemini, okuma isteklerini artıracağını bilirim. Haberde de ilköğretim okullarında eğitim gören çocukların yoğun ilgisinden söz ediliyor.

MUZAFFER TUNÇAĞ’ın verdiği bir bilgi, benim ve okurlar için çok önemli.

Kitaplıkta, Reşat Nuri Güntekin’in eksiksiz bütün kitaplarının bulunduğunu, ayrıca bir belgesel filmden de yazarın yaşamöyküsünün seyredilebileceğini belirtiyor.

Verilen bilgiye göre; bağışlarla üç bine ulaşan kitap sayısından yararlananların çoğunluğu 32 ilköğretim okulundan gelen öğrenciler.

Edebiyatçı evlerine dair her haber beni sevindiriyor: Bir yazarın adını mekánda yaşatmanın mutluluğunu her edebiyat sever duyar. Ayrıca onun kitaplarını okumak, yaşamını öğrenmek için de işlevsel bir çalışma.

Bu haberi okuduktan sonra başka yazar evlerini düşündüm. Durumları nasıl? Yerel yönetimler oraya ün veren kişileri unutmasınlar. En azından oranın üniversiteleri ile belediyeler işbirliği yapsınlar.

İzmir söz konusu olunca Urla’daki Necati Cumalı evine de ilgi gösterildiğini öğrendim. Dün şairin ölüm yıldönümüydü, evinde toplantılar yapılmıştır.

aslı tandogan-Müzisyenliğim oyunculuğumdan daha kıdemli



"Kabadayı" filminde canlandırdığı Karaca karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Aslı Tandoğan, albüm çıkarmak için sabırsızlanıyor.

Hacettepe Konservatuvarı Arp Bölümü mezunu olduğunu belirten Aslı Tandoğan, InStyle dergisine verdiği röportajda, "Senelerce orkestralarda arpist olarak yer aldım. Açıkçası müzisyenliğim oyunculuğumdan çok daha kıdemli. Her şeye rağmen albümümü yapacağım" dedi.

"Kabadayı" filminde canlandırdığı Karaca karakteriyle dikkatleri bir kez daha üzerine çeken Aslı Tandoğan, InStyle dergisine konuştu. Hacettepe Konservatuvarı Arp bölümü mezunu olduğunu belirten genç oyuncu, "Senelerce orkestralarda arpist olarak yer aldım. Açıkçası müzisyenliğim oyunculuğumdan çok daha kıdemli. Her şeye rağmen albümümü yapacağım" dedi.

Hoşuna gideni alan, kendi modasının kendi yaratan bir kadın oyuncu Aslı Tandoğan. Bu sene ne modaymış, kim ne giyiyormuş, ne markaymış gibi şeyler hiç ilgisini çekmese de yine de her kadın gibi alışverişten kendini alamıyor. "Giyimde takıntılı olduğum hiçbir şey yoktur ama yöneldiğim renkler vardır: Siyah ve mor. Aslında insana ne yakışıyorsa onun moda olduğunu düşünüyorum, kendime yakıştırıyorsam da, ’Aaa bu yılın modası değilmiş’ demiyorum. Ama asla giymem dediğim şeyler vardır. Mesela bu sene moda olan yüksek belli pantolon ve etekler bana göre değiller. Bir de gerçek kürkleri gardırobumda görmeniz imkansız. Bu çekimde kullandığımız hayvan desenli kıyafetlerin imitasyon olmalarına rağmen çok şık göründüklerini belirtmem gerekiyor."

"Dudaktan Kalbe" dizisinin çekimlerinden dolayı günlerinin çoğu sette geçen oyuncu bugüne kadar canlandırdığı karakterler arasında onu en çok heyecanlandıranın ve zorlayanını, "Kabadayı" filmindeki Karaca karakteri olduğunu söylüyor. "Yavuz Turgul gibi bir ustanın elinden çıkan ve Ömer Vargı’nın ellerinde şekillenen, Şener Şen, Kenan İmirzalıoğlu, İsmail Hacıoğlu gibi müthiş oyuncularla birlikte rol aldığım bir film bu. Üstelik uzun zamandır hayalini kurduğum beyazperdeye geçişimi sağladığı için de benim için çok önemliydi" diyor.

http://preview.hurriyet.com.tr/preview/image.aspx?picid=4709540KIYAFETE ÇOK PARA HARCAMAM

Oyunculuğun tek başına yapılabilecek bir meslek olmadığına inanan Tandoğan, bunun dışında mutlaka sanatın diğer alanlarıyla da ilgilenmek gerektiğini söylüyor. "Bu yalnızca oyunculuğunuzu beslemesi için değil, kendiniz için de vazgeçilmez ve yaşamsal bir gereklilik. Ne yazık ki, Türkiye’de beyaz ekranda göründüğünüz günden itibaren sizin sadece oyunculukla meşgul olduğunuzu düşünüyor insanlar. Halbuki Hacettepe Konservatuvarı Arp bölümü mezunuyum. Senelerce orkestralarda arpist olarak yer aldım. Açıkçası müzisyenliğim oyunculuğumdan çok daha kıdemli. Her şeye rağmen albümümü yapacağım," diyor ve bu arada oyunculuğa devam edeceğini de ekliyor.

"Kabadayı", kadınsı yönlerimi öne çıkardı

İlk sinema deneyimini "Kabadayı" filminde gerçekleştiren Aslı Tandoğan, yönetmen Ömer Vargı ve Şener Şen’den oyunculuk adına çok şey öğrendiğini söylüyor: "Gerçekten çok şanslıyım. Kariyerinin başında olan birisi için "Kabadayı" çok önemli bir film. "Kabadayı"da, set ahlakını ve disiplini öğrendim. Eksiklerimi gördüm. Benim için bu set müthiş bir okul oldu."

Dizilerde genelde masum karakteri canlandırdığını belirten genç oyuncu, "Kabadayı"da oynadığı Karaca karakterinin kadınsı yönlerini ön plana çıkardığına inanıyor: "Mine Vargı ve Ömer Vargı benim daha kadınsı rolleri oynayabileceğim düşünmüş. Çünkü Karaca öyle bir karakter. Bir kadın olarak benim de kadınsı yönlerim var. O yüzden ekstra bir çaba sarf etmedim. Her kadın istediği zaman dişiliğin kullanabilir, bu da sürpriz olmaz.

www.hürriyet.com 'dan alıntıdır

aslı tandogan-Para harcayacak vaktim yok


‘Dudaktan Kalbe ’nin ‘Lamia ’sı Aslı Tandoğan , Hafta Sonu `na konuştu.
‘Dudaktan Kalbe ’nin ‘Lamia ’sı Aslı Tandoğan , hem esprili hem açık sözlü. Aralık ayında vizyona girecek ‘Kabadayı’ filminde de önemli bir rol üstlenen Aslı, yorgunluğunun ve koşuşturmasının karşılığını alamasa bu işi yapmayacağını söylüyor ve ekliyor: “Şimdilik aldığım para tatmin ediyor. Ancak kazandığımı harcayacak ne zaman var, nede vakit"

dudaktan kalbe 20.bölüm fotografları

dudaktan kalbe 21.bölüm fotografları

dudaktan kalbe 21.bölüm izle

24 Ocak 2008 Perşembe

dudaktan kalbe 21.bölüm özet ve fragmanı



21.BÖLÜM Kendini kapana kısılmış gibi hisseden Lamia, Kemal bey’in evlenme teklifini kabul eder. Kemal Bey, bu evlilikle hem Lamia’yı koruyacak hem de doğacak bebeğine soyadını vererek himayesi altına alacaktır. Lamia’nın evleneceğini duyan Cemil, O’nu kararından vazgeçirmek ister. Başta Lamia Cemile göre Kenana karşı kullanacağı en önemli silahtır. Ama şimdi yavaş yavaş Lamia’ya karşı olan duygularını fark eder. Bu evliliğe ne olursa olsun engel olmak istemektedir. Cemil babasına Lamia’yla kendisinin evlenmek istediğini söyler. Bu arada dedikodu kazanı kaynamaya başlamıştır Cemil ve Nimet’in ilişkisi kulaktan kulağa yayılır. Cavidan ve Kenan’ın evliliği de artık düğüm olmuş ve bitme noktasına gelmiştir. Cavidan direnmekten vazgeçer ve Kenana boşanmayı kabul ettiğini söyler.

dudaktan kalbe 20.bölüm özet ve fragmanı



Hüseyin Kenan'ın konserinde büyük bir sükse yapan Lamia'nın gecesi Cemil'in kötü sürpriziyle kabusa döner. Cemil onun hamile olduğunu bilmektedir. Lamia konserden kaçar Cemil de peşinden gider. Kenan Lamia'nın birden bire oradan ayrılmasına bir anlam verememektedir. Cemil'le aralarında bir şeyler olduğundan şüphe ederek kıskanır ve Cemile olan kini daha da büyür. Cemil ve Lamia yalnız kaldıklarında Cemil Lamia'ya yaklaşır ve onu öpmeye çalışır. Bu durum Lamia'nın daha da uzaklaşmasına içine kapanmasına neden olacaktır. Çünkü en yakın arkadaşı Makbule'nin Cemile olan hayranlığını bilmektedir. Lamia bu yakınlığı kimseye söyleyemez. Öte yandan Cavidan Lamia'dan intikam alabilmek için kötü bir sürpriz hazırlamaktadır. Ertesi gün bütün gazetelerin manşetine çıkan Lamia kendini kapana kısılmış hisseder. Lamia her şeyden vazgeçeceği bir sırada Makbul'nin babası Kemal imdadına yetişir. Lamia yeni bir teklifle karşı karşıya kalır.

dudaktan kalbe 19.bölüm özet ve fragmanı






Lamia ve Cavidan ilk kez açıkça birbirlerine meydan okurlar. Yaşadıklarıyla güçlenen Lamia Cavidan’a unutamayacağı bir ders verir. Kenan ve Cavidan adadan ayrılırken Saib de Lamialarla birlikte İstanbul'a döner. Saib’in asıl amacı Lamia’nın yanında kaldığı arkadaşı Makbule’nin babası Kemal Bey’le konuşmak ve Lamia’nın onlarda kalmasını garantilemektir. Ömür boyu bakımını üstlendiği Lamia’nın Cemil’le ilgili büyük sırrı açıklamasından korkmaktadır. Öte yandan Lamia’nın hamile olduğunu öğrenmiş, bu bebeğin de Kenan’dan olduğunu tahmin ettiği için Lamia’yı Kenan’dan da uzak tutmaya çabalamaktadır. Cemil, Kenan'a karşı tüm kozlarını kullanmak için yeni yeni planlar yapmaktadır. Kenan'a karşı en büyük kozu da Lamia'dır. Konser günü geldiğinde Cemil büyük bir sürpriz hazırlar. Lamia ve Makbule'yi konsere götürür. Konserde bütün gözler Lamia'nın üzerinde olacaktır. Cemil'in yanında bambaşka bir Lamia gören Kenan aşkını bu kez kıskançlıkla anlayacak gece büyük sürprizlere açık olacaktır.

dudaktan kalbe 18.bölüm özet ve fragmanı

dudaktan kalbe 17.bölüm özet ve fragmanı

dudaktan kalbe 16.bölüm özet ve fragmanı



16.BÖLÜM Lamia’nın özlemine dayanamayan Kenan, onu görmeye gider. Lamia’nın gururu Kenan’ı bir kez daha yener. Lamia ne olursa olsun O’na boyun eğmeyecektir. Hamile olduğunu Kenan’dan gizleyecektir ve Kenan, Lamia’nın bebeğinin babası olduğunu asla bilmeyecektir. Cavidan da kendisini sevmeyen bir adamdan çocuk sahibi olmak istememiş, bebeğini aldırmıştır. Kenan’ın durumu öğrenmesiyle araları iyice açılır. Kenan’ın Lamia’yı görmeye gittiğini öğrenen Cavidan da öfkelidir. Kendi ayakları üstünde durmak isteyen Lamia iş aramaya başlar. Sabıkalı olması önünde büyük engeldir. Saib bey ise Lamia ile irtibatı kesmek istememektedir. Bu kez Cemil Lamia’nın kaldığı evin kapısını çalar. Lamia Cemil’in gizli hesaplar peşinde olduğundan habersizdir. Makbule ilk görüşte Cemil’den hoşlanır. Lamia’yı sevdiğini kendine bile itiraf edemeyen Kenan önemli bir yol ayrımındadır.

dudaktan kalbe 15.bölüm özet ve fragmanı



Lamia, Kenan'ın bebeğine hamile olduğunu öğrenmiş ve hayatında yeni bir sayfa açılmıştır. Ama Lamia bu durumla daha fazla içine kapanır.

Makbule, Lamia'daki değişikliği fark eder ve sırrını öğrenir.
Bu sırrı koğuş ağası Suzan da öğrenir. Lamia, bebeği doğurup doğurmayacağına karar verememiştir ama Kenan'ın bu bebekten asla haberi olmamalıdır.

Kenan her şeyden habersiz, Lamia'nın kendisini reddetmesine küserek Cavidan'la gecikmiş balayına çıkar. Balayı dönüşü Lamia'nın duruşmasına yetişir. Bu duruşma Lamia için özgürlüğe bir adım olacaktır.

Cemil ateşle oynar ve evli komşusu Nimet'le ilişkisini ilerletir. Cemil Leyla'nın son nefesinde Kenan'a aşkını itiraf etmesinden sonra tam anlamıyla dağılmış ve duygularından arınmış, herkesten intikam almak isteğiyle yanıp tutuşmaktadır. Kenan'ın dokunduğu her şeye zarar vermek ister.

Lamia, özgürlüğüne kavuştuktan sonra, başka bir esarete düştüğünü fark eder. Kenan'la her zaman karşı karşıya olma düşüncesi onu perişan etmektedir. Bir karar verir ve ilk kez yapayalnız bir yola çıkar.

dudaktan kalbe 14.bölüm özet ve fragmanı

dudaktan kalbe 13.bölüm özet ve fragmanı



Kenan ve Cavidan’ın muhteşem düğünü sürerken, Saib Bey korkunç haberi alır. Kimseye söylemeden apar topar köşke döner. Lamia, Cemil ve Leyla, Rasih’in cesedi başında olayın şokunu yaşamaktadırlar. Saib Bey hemen duruma el koyar. Lamia’dan büyük bir fedakarlık yapmasını ister. Saib Paşa tarafından baskı gören Lamia, Cemil’in suçunu üstlenmek zorunda kalır. Cinayet haberi basında geniş yer alır.

Olayı öğrenen Kenan, Lamia’yla konuşmak için cezaevine gider. Kenan’ın bu olay yüzünden balayını ertelemek istemesi ve gazetelerde düğün fotoğrafının bir cinayet haberinde kullanılması Cavidan’ı çok üzer. Lamia’nın önünde bambaşka bir dünyanın kapıları açılmıştır. Leyla, Lamia için çok endişelenmekte, artık Cemil’e ve Saib Bey’e tahammül edememektedir. Cemil’le kavgası hastanede son bulur. Artık Leyla en çok olmak istediği yerde, Kenan’ın kolları arasındadır.

dudaktan kalbe 12.bölüm özet ve fragmanı

dudaktan kalbe 11.bölüm özet ve fragmanı



Bir evliliği kurtarmak için büyük bir fedakarlık yapan Lamia başına nasıl bir dert açtığının farkında değildir.Evdekilerin şimşeklerini üzerine çekme pahasına, Gülay’ı kurtarmak için bahçede sevgilisiyle buluştuğu yalanını söylerken Cemil de duyar. Lamia bir anda evde çalışanlar tarafından dışlanır.Ona hep yardım eden Macide’nin de gözünden düşmüştür artık. Rasih, ise genç kızı açık açık taciz etmeye başlar.Lamia dert ortağı ve hamisi Leyla’nın dönüşünü dört gözle beklemektedir.Dedikodulara inanmak istemeyen Kenan Lamia’yı sorguya çeker.Ümitsiz aşkının acısından kurtulmak isteyen Lamia bu yalana sarılır. Kenan’a bir sevgilisi olduğunu söyler.Öfke ve kıskançlığı Kenan’ı yiyip bitirmektedir. Çareyi kadehlerde arayan Kenan, Cemil’in kendisi için hazırladığı oyundan habersizdir.Cemilin hazırladığı oyun cavidanı adaya getirip kenanın halini göstermektir.

dudaktan kalbe 10.bölüm özet ve fragmanı



Lamia, Kenan’ın kendisine hediye ettiği kolyeyi Saib Bey’in çekmecesinden alırken yakalanır. Lamia şimdi de hırsızlıkla suçlanmaktadır. Kenan’ın olayı öğrenmesiyle durum anlaşılır. Ama Lamia hırsız damgası yediği bu evde daha fazla kalamayacağını anlamış ve evi terk etmiştir. Kenan şimdi deliler gibi her yerde Lamia’yı aramaktadır. Kenan’ın Lamia’ya olan ilgisi evde çalışanlar arasında da fark edilir. Dedikodu kazanları kaynamaya başlar. Cavidan’ da durumdan şüphelenir. Bu konuda soru sormayı bile kendine yediremeyen Cavidan Kenan’ı göz hapsine alır. Bu arada Nimet de boş durmamakta, Lamia’yı Kenan’dan uzaklaştırmak için planlar yapmaktadır. Köşkte bekçi olarak çalışmaya başlayan Rasih’in de gözü Lamia’dadır. Bir yuvanın yıkılmaması için yaptığı büyük fedakarlık, Lamia’nın başına büyük dertler açacaktır.

dudaktan kalbe 9.bölüm özet ve fragmanı



Kenan’ın aşkıyla savrulan Lamia’nın peşini talihsizlikler bırakmamaktadır. Bu kez de terk ettiği nişanlısı Nazım intikamını almak için karşısına çıkar.

Cemil ve Leyla, Lamia’yı bulduklarında Lamia kendinde değildir.. Nazım’ın korkusuyla olanları hiç kimseye anlatamaz..
Lamia’nın başına gelenler Cavidan’la İstanbul’da evlilik hazırlıklarına başlayan Kenan’ın da kulağına gider ve hemen Lamia’nın yanına koşar. Lamia’yı sevdiğini itiraf edecek midir?

Lamia ve Kenan yakınlaşmasını Cemil de uzaktan izlemektedir.. Leyla ile Lamia artık sırdaş olurlar.. Lamia Kenan’a bile söyleyemediği duygularını Leyla ile paylaşır.. Leyla kendi yaşayamadığı aşkını Lamia’nın yaşamasını ister. Ama bu aşkın da sonunun acı olduğunu bilmektedir..

Kenan’ın Lamia’ya hediye ettiği inci kolye Saib’in eline geçer. Lamia bu kolyeyi Kenan’ın verdiğini söyleyemez.. Ama bu kolye Lamia’nın başına büyük işler açacaktır..

dudaktan kalbe 8.bölüm özet ve fragmanı



Lamia’nın mutluluğu çok kısa sürer.
Kenan zor seçimini yapar.
Kenan ve Lamia’nın ilişkisini öğrenen Cemil’in her ikisi için de planları vardır.
Leyla da durumun farkına varır. Kenan’ı seven iki kadın aynı acıyı paylaşırlar ve bu acılı aşk onları yakınlaştırır.
Kenan’dan yüz bulamayan Nimet ise Lamia’dan intikam almak için uğraşmaktadır.
Şimdi karar verme sırası Lamia’dadır.
Kenan Lamia’daki büyük değişimi şaşkınlıkla izlemektedir.
Bu arada Lamia’nın peşindeki gizli tehlike adım adım yaklaşmaktadır.

dudaktan kalbe 7.bölüm özet ve fragmanı



"Kınalı Yapıncak Lamia" hiç ulaşamayacağını zannettiği, kendisine yıldızlar kadar uzak gördüğü Kenan'ın kollarına teslim olur..
Kenan için her şey anlıktır önce, ama yavaş yavaş Lamia'nın hayatındaki önemini anlayacaktır..
Lamia büyük bir yol ayrımındadır artık.. Çocukluğunu Kenan'ın kollarında bırakmış, yepyeni heyecanlara doğru yola çıkmıştır..

Lamia, Kenan'ın Cavidan'la nişanlandığından habersizdir..
Kenan da bu nişanın pişmanlığını yaşamaktadır. Sıkışmış kalmış gibi hisseder kendini..

Lamia'nın artık amcasının evinde yaşamasına imkan yoktur..
Zaten onlar da Lamia'yı evlerinde istemezler.. Eşyalarıyla kapının önüne koyarlar. Evden kovulan Lamia'yı Kenanın dayısı Saib Paşa sahiplenir. Bu olay Kenan'a da sürpriz olur..

Lamia Kenan'a daha da yakın olmanın mutluluğunu yaşarken, Cemil Kenan ve Lamia'nın aralarında bir şey olduğunu anlar.. Bu olay Kenan ve Cavidan'ın nişanını tehlikeye sokacaktır.

Kenan ise büyük bir çelişki yaşamaktadır. Bir yanda tertemiz aşkı Lamia, diğer yanda ünlü ve çok güçlü bir iş kadını Cavidan. Kenan artık bir seçim yapmak zorundadır.

dudaktan kalbe 6.bölüm özet ve fragmanı


Gece Lamia'yla baş başa denizin ortasında mahsur kalan Hüseyin Kenan döndüğünde acı haberle sarsılır. Saib Paşa kardeş acısıyla yıkılmıştır. Annesinin ölümüne neden olan olay Kenan'dan gizlenir. Vicdan azabıyla kıvranan Cemil teselliyi Leyla'da bulur.

Lamia ise Kenan'ın annesinin son anlarında yanında olamamasından kendini sorumlu tutmaktadır.

Kenan'ı Lamia'dan kıskanan Nimet O'na cephe alır. Bugüne kadar hep koruyup kolladığı Kınalı Yapıncak artık can düşmanı olmuştur.

Kenan kendisini en acı gününde yalnız bırakmayan Cavidan'ın rüzgarına kapılır. İlişkileri hiç beklenmedik bir şekilde ilerler.

Lamia, Nimet'in kışkırtmasıyla kendisine eziyet eden yengesine daha fazla tahammül edemeyeceğini anlar. Evden kaçan Lamia'nın yolu yine Kenan'la kesişir. Bu k

Dudaktan Kalbe 5.Bölüm Özet ve Fragmanı



Hüseyin Kenan'ın aşık olduğunu kendine bile itiraf edemeyen Lamia acı çekmektedir. Kenan'ı önce çelik prensesi Cavidan'la sonra da Nimet'le birlikte görmüş onun kendisine yıldızlar kadar uzak olduğunu bir kez daha anlamıştır.

Sait Paşa'nın köşkünde torun heyecanı yaşanmaktadır. Seçmenlerine karşı mutlu aile tablosu çizmek isteyen Sait Paşa, torunu şerefine davet düzenler.

Leyla kapana kısılmış gibidir. Artık Cemil'den ayrılması imkansız hale gelmiştir. Kenan, Leyla'nın mutsuzluğunda kendi payı olduğundan dolayı kendini suçlamaktadır. Cemil'le daha fazla devam edemeyeceğini anlayan Leyla çareyi kaçmakta bulur.

Leyla ve Kenan'ı gece boyunca baş başa bırakan tesadüf köşkte fırtınalar kopartır

dudaktan kalbe 1.bölüm özet ve fragmanı



1. BÖLÜM


Ünlü müzisyen Hüseyin Kenan Gün’ün çocukluğu nüfuzlu bir adam olan dayısı Saib Paşazade’nin yanında zorluklar içinde geçmiştir. Saib Bey, onun rızası olmadan evlenen kız kardeşi Melek Hanım’ı hiç affetmemiştir. Melek Hanım, hırsızlık suçuyla mahkum olan kocası hapishanede ölünce, oğlu Kenan ve kızı Afife’yle ortada kalmış ve ağabeyinin yanına sığınmıştır. Saib bey, etrafa karşı mecburiyetten onlara kucak açmış gibi görünse de, kızkardeşinin hatasını sürekli yüzüne vurarak, onları barındırmakla büyük iyilikte bulunduğunu başlarına kakarak hayatlarını zindana çevirmiştir.

Dayısı tarafından sürekli horlanan, itilip kakılan, hatta hırsızlıkla bile suçlanan Kenan, insanlardan uzak bir derviş gibi yaşayan Şem-i Dede’yle tanışıp, onun neyini dinleyince müziğe ilgi duymaya başlamış, bu konuda yetenekli olduğunu fark etmiştir.

Dayısı onun müzik eğitimi almasına şiddetle karşı çıkmış, liseden sonra mühendislik eğitimi alması için ısrar etmiştir.

Mühendis Kenan’ın arkasında kırık bir aşk hikayesi vardır. Lise arkadaşı Leyla’yı çok ama çok sevmiştir, ama Leyla zengin bir ailelenin kızıdır. Kenan ise dayısının yanında sığıntı gibi büyüyen fakir bir gençtir. Kenan kendini ona layık görmediği için genç kızı reddetmek zorunda kalmış, bir sene sonra Saib Bey’in oğlu Cemil’le nişanlandığını öğrenmiştir. Çok acı çekmiştir Kenan, içine kapanmıştır. Bütün hayatının yoksulluk ve başarısızlıklarla geçeceğine inanmaktadır. Bu yarım kalan aşk onun ruhunda kapanmayan yaralar açacak, aşka inancını yitirecektir.

Mühendislik eğitimini tamamlarken müzikle ilişkisini hiç kesmemiş, okulu bitince de mesleğini yapmak yerine müzik öğretmeni olarak çalışmaya başlamıştır. Bir arkadaşının tavsiyesiyle Avrupa’ya giderek müzik eğitimini ilerletmeye karar verir. Bu arada kız kardeşi Afife evlenmiştir. Melek Hanım elinde kalan son mal varlığı küçük bir dükkanı satarak, oğlunu Avrupa’ya gönderir.

Yıllar sonra Hüseyin Kenan’ın büyüdüğü eve dönüşü muhteşem olur. O artık, şarkıları dillerden düşmeyen ünlü bir müzisyendir. Belediye Başkanlığına oynayan dayısı, şimdi onunla gurur duymakta, şöhretinden kendine pay çıkartmakta, Kenan’ı yere göğe sığdıramamaktadır.

Şimdi Dayısının Oğlu Cemil’le mutsuz bir evliliği olan Leyla ise pişmandır. Cemil, geçmişte kalan bu aşk hikayesini bilmemektedir. Onun başarısını kıskanmaktadır.

Kenan da çok değişmiştir, ünlü olmanın bütün nimetlerinden yararlanmaktadır. Komşularından evli kadın olan Nimet Hanım’ın ilgisine karşılık verir.

Nimet Hanım Kenan’la buluşmaya giderken, dikkat çekmemek için, Lamia’yı da yanında götürmektedir.

Lamia uzak akrabalarının yanında büyüyen yetim bir genç kızdır. Hüseyin Kenan hayranıdır. Kendi rızası bile sorulmadan, akrabalarının takdiriyle nişanlandığı gencin askerliğinin bitmesini beklemektedir. Evin bütün işi omuzlarındadır. Nimet Hanımın onu yanında taşıma sebebini bildiği halde işten güçten ve pek de sevilmediği bu evden ara sıra uzaklaşmak Lamia’ya da iyi gelir, ama bu durum zamanla Lamia’ya acı vermeye başlar.

Lamia Kenan’a aşık olmuştur.

dudaktan kalbe 1.bölüm fragmanı

Dudaktan Kalbe 20.Bölüm Kesintisiz İzle

Dudaktan Kalbe 19.Bölüm Kesintisiz İzle

Dudaktan Kalbe 18.Bölüm Kesintisiz İzle

Dudaktan Kalbe 17.Bölüm Kesintisiz İzle

Dudaktan Kalbe 15.Bölüm Kesintisiz İzle

Dudaktan Kalbe 14.Bölüm Kesintisiz İzle

Dudaktan Kalbe 13.Bölüm Kesintisiz İzle

Dudaktan Kalbe 12.Bölüm Kesintisiz İzle

Dudaktan Kalbe 11.Bölüm Kesintisiz İzle

Dudaktan Kalbe 10.Bölüm Kesintisiz İzle

Dudaktan Kalbe 9.Bölüm Kesintisiz İzle


Dudaktan Kalbe 8.Bölüm Kesintisiz İzle

dudaktan kalbe 7.bolum kesintisiz izle

udaktan Kalbe 6.Bölüm izle

1.kısım


2.kısım


3.kısım


4.kısım


5.kısım


6.kısım


7.kısım


8. son kısım


Dudaktan Kalbe 5.Bölüm Kesintisiz İzle

Dudaktan Kalbe 4.Bölüm Kesintisiz İzle

Dudaktan Kalbe 3.Bölüm Kesintisiz İzle

Dudaktan Kalbe 2.Bölüm Kesintisiz İzle

dudaktan kalbe 1.bölüm izle

1.kısım


2.kısım


3.kısım


4.kısım


5.kısım


6.kısım


7.kısım


8.kısım


9.kısım


Dudaktan Kalbe 21.Bölüm Fragmanı

dudaktan kalbe 21.bölüm fotografları

Dudaktan Kalbe 21.Bölüm izle

dudaktan kalbe 21.bölüm 1.kısım



dudaktan kalbe 21.bölüm 2.kısım



dudaktan kalbe 21.bölüm 3.kısım



dudaktan kalbe 21.bölüm 4.kısım



dudaktan kalbe 21.bölüm 5.kısım




dudaktan kalbe 21.bölüm 6.kısım



dudaktan kalbe 21.bölüm 7.kısım



dudaktan kalbe 21.bölüm 8.kısım



dudaktan kalbe 21.bölüm 9.kısım


23 Ocak 2008 Çarşamba

Lamia`dan cavida'na unutulmayacak ders

Dudaktan Kalbe `nin yeni bölümünde Lamia ve Cavidan ilk kez açıkça birbirlerine meydan okurlar.

Yaşadıklarıyla güçlenen Lamia Cavidan `a unutamayacağı bir ders verir. Kenan ve Cavidan adadan ayrılırken Saib de Lamia `larla birlikte İstanbul `a döner. Saib `in asıl amacı Lamia `nın yanında kaldığı arkadaşı Makbule `nin babası Kemal Bey `le konuşmak ve Lamia `nın onlarda kalmasını garantilemektir.

Lamia Cemil ile Kenan arasında


Dudaktan Kalbe adlı dizide Kenan ve Cemil arasındaki gerginlik artıyor. Öte yandan kötü bir sürprizle manşetlere çıkan Lamia, herşeyden vazgeçme noktasına geliyor

Burak Hakkı ve Aslı Tandoğan `ın rol aldığı Dudaktan Kalbe `de, Kenan `ın konserinde sükse yapan Lamia `nın gecesi Cemil `in sürpriziyle kabusa döner. Cemil onun hamile olduğunu bilmektedir. Lamia konserden kaçar Cemil de peşinden gider. Bu durumu gören Kenan kıskançlıktan deliye dönecektir. Cemil ve Lamia yalnız kaldıklarında Cemil Lamia `ya yaklaşır ve onu öpmeye çalışır. Bu durum Lamia `nın daha da uzaklaşmasına neden olur. Çünkü en yakın arkadaşı Makbule `nin Cemil `e olan hayranlığını bilmektedir. Öte yandan Cavidan Lamia `dan intikam alabilmek için kötü bir sürpriz hazırlamaktadır. Ertesi gün bütün gazetelerin manşetine çıkan Lamia kendini kapana kısılmış hisseder. Lamia her şeyden vazgeçeceği bir sırada Makbule `nin babası Kemal imdadına yetişir.

burak hakkı dudaktan kalbe dizisi için alman hocadan keman dersi aldım


ALMAN HOCADAN KEMAN DERSİ

Mankenlikten oyunculuğa süratli bir geçiş yapan Burak Hakkı geçtiğimiz dönem Kaybolan Yıllar dizisinde rol almıştı. Hakkı, dizisi bittikten sonra bu seneyi boş geçirmeyi planlasa da yapımcılar onu rahat bırıkmamış ve oyuncuya beş adet dizi teklifi götürmüşler. İçine en çok sinen projenin Dudaktan Kalbe olduğunu söyleyen Hakkı "Bu rolü kabul etmemde birçok etken var. Daha önce hep polisiye türü dizilerde rol aldım. Ama artık kendimi biraz daha duygusal bir rolde görmek istedim. Bugüne kadar oynadığım roller üzerime yapışmasın diye bu rolü kabul ettim" diyor. Dizide bir keman virtüözünü canlandıracak olan Hakkı kemanı tutuş şekilleri ve çalma teknikleri için Alman bir hocadan da ders aldığını dile getiriyor.

Diziye hazırlanmadan önce romanı baştan sona dikkatle okuduğunu anlatan oyuncu romanın dilinin ağır olduğunu, çoğunluğu Osmanlıca ve Arapça olan sözcükleri anlamak için ellerinde sözlüklerle dolaştıklarını anlatıyor. Romanın senaryolaştırılmış halinin çok daha güzel olduğunu belirten Hakkı, dizilerinin daha çok kadın izleyicilerin ilgisini çekeceğini düşünüyor. Genç oyuncu "Dizide fazlaca romantizm var. Öykümüz kadınların sözünün geçtiği evlerde kesinlikle izlenecektir" diyor. Dizide Aslı Tandoğan ise ailesini kaybetmiş, akrabalarının yanında kalan ve keman virtüözü Kenan'a aşık olan Lamia'yı canlandırıyor. Tandoğan rolüne hazırlık adına hiçbir şey yapmadığını, bunun pek de gerekli olmadığını ifade ediyor. Rolünü sorduğumuz Tandoğan, Lamia ile ortak yönleri olduğunu belirterek, "Ben de Lamia gibi aşkı dudakta değil kalpte yaşamaya çalışan biriyim” diyor.

dudaktan kalbe dizisinden özel görüntülerini izle

Dudaktan Kalbe Jenerik Müziği-Toygar Işıklı

Dudaktan Kalbe - Dizi Müzikleri-hasret dinle

dudaktan kalbe dizisi lamia ve hüseyin kenan öpüşme sahnesini izle

dudaktan kalbe dizisinde gelişme;Lamia`nın evliliğine Cemil engeli


Dudaktan Kalbe `nin yeni bölümünde, Lamia `nın Kemal Bey `le evleneceğini duyan Cemil,onu kararından vazgeçirmek ister.Başta Lamia , Cemil `e göre Kenan `a karşı kullanacağı en önemli silahtır.Ama şimdi yavaş yavaş Lamia `ya karşı olan duygularını fark eder. Bu evliliğe ne olursa olsun engel olmak ister.

burak hakkının eşi sema şimşek: Ailem işimin önünde


Her gittiği yere eşi Burak Hakkı ile birlikte gelen manken Sema Şimşek , gerçek huzuru evlendikten sonra yakaladığını söyledi. Hayatta en önemli şeyin mutlu yaşamak olduğunu dile getiren Şimşek,`Aile saadetim benim için çok önemli. Eşim zaten manken ve oyuncu. Onunla çok mutluyum. Nazar değmesin diye her yere onunla birlikte geliyorum. Eğer kısmet olursa önümüzdeki yıl içinde anne olup aileme, sanat ve sosyete dünyasına örnek ev hanımı

Lamia ve Kenan yeniden adada



Burak Hakkı ve Aslı Tandoğan `ın rol aldığı Dudaktan Kalbe `de, Kenan Cavidan `a boşanmak istediğini söylüyor. Cemil Lamia `yı ziyarete gidiyor. Makbule ile Lamia `yı adaya davet ediyor ve bunu Kenan `a da söylüyor. Kenan `ın adaya gittiğini duyan Cavidan `da soluğu adada alıyor. Saib bey Lamia ile ilgili duyduklarıyla hayrete düşüyor. Kenan hiç beklemediği bir anda Lamia `nın karşısına çıkıyor. Bu buluşmanın tek şahidi ise Cavidan oluyor.

dudakan kalbe 21.bölüm özeti


Tarih-Saat: 23.01.2008 22:00

21.BÖLÜM Kendini kapana kısılmış gibi hisseden Lamia, Kemal bey’in evlenme teklifini kabul eder. Kemal Bey, bu evlilikle hem Lamia’yı koruyacak hem de doğacak bebeğine soyadını vererek himayesi altına alacaktır. Lamia’nın evleneceğini duyan Cemil, O’nu kararından vazgeçirmek ister. Başta Lamia Cemile göre Kenana karşı kullanacağı en önemli silahtır. Ama şimdi yavaş yavaş Lamia’ya karşı olan duygularını fark eder. Bu evliliğe ne olursa olsun engel olmak istemektedir. Cemil babasına Lamia’yla kendisinin evlenmek istediğini söyler. Bu arada dedikodu kazanı kaynamaya başlamıştır Cemil ve Nimet’in ilişkisi kulaktan kulağa yayılır. Cavidan ve Kenan’ın evliliği de artık düğüm olmuş ve bitme noktasına gelmiştir. Cavidan direnmekten vazgeçer ve Kenana boşanmayı kabul ettiğini söyler.

22 Ocak 2008 Salı

dudaktan kalbe dizisinin fragman resimleri









reşat nuri güntekinin dudaktan kalbe kitabından dizinin sonunda ne olacagına bakın



Saip Paşa, İzmir'in tanıdığı, sevdiği bir kimsedir. Zaman zamanda Belediye Başkanlığına seçilir. Bir yeğeni vardır: Hüseyin Kenan. Dayısının zoruyla mühendis çıkmıştır. Çocukluğunu Bozkaya bağlarında geçiren Hüseyin Kenan, annesinin dükkanını satıp Avrupa'ya gittikten sonra, müzikteki kabiliyetini önce Batı dünyasına , sonra, buradaki Batı hayranlarına kabul ettirmiştir. « Şark leyliyyeleri» diye çevrilen «nocturnes orientales» tarzındaki parçalarıyla şöhret yapmıştır. Güzel keman çalar. Dayısının ısrarlarına dayanamayarak birkaç ay için, çocukluğunun geçtiği şehre, İzmir'e gelir. Dayısı Saip Paşa, vaktiyle haylaz bir oğlan diye bildiği Hüseyin Kenan'la şimdi övünmekte, ziyafetler tertip ederek bu genç yaşta tanınmış besteciye yakınlığını göstermekten zevk duymaktadır. Bütün bu şatafatlı alemlerden sıkılan Hüseyin Kenan. Bozkaya'ya giderek dinlenmek ister. Artık eski sefalet günlerinin yerini nisbeten ferahlı bir hayat almıştır. Bozkaya'da, küçük «kınalı yapıncak»la tanışır. Lamia, hafif çilli yüzünden dolayı Hüseyin Kenan'ın kınalı yapıncak dediği kız, annesini, babasını kaybedence, oraya, amcasının yanına gelmiştir. Hüseyin Kenan, evli bir kadın olan Nimet Hanım'a kur yaparken dedikoducu ve dar bir çevre olan semt insanlarına karşı, Kınalı yapıncağın varlığından epey faydalanır. Her gittikleri yere onu da beraber götürürler ve böylece dedikoduları önlerler. Lamia bu macerayı bilir ve Nimet Hanım evli olduğu için de Hüseyin Kenan'a acır. Hayalinde çocukça, çok acıklı bir macera yaratır. Bunun alelade bir aşk hikayesi olduğunu anlayınca fena halde kırılır. İnsanlara, hele çok sevdiği ve gizli gizli kemanını dinlediği Hüseyin Kenan'a karşı bütün güvenini kaybederb bir gece yarısı Hüseyin Kenan, son eserine çalışırken bahçede bir hayal gördüğünü zanneder. Yakaladığı zaman bu beyaz hayaletin, gecelikle dolaşan Lamia olduğunu hayretle görür. Lamia, onun kemanını delice sevmektedir. Böylece, aralarında tuhaf, gizli bir gece arkadaşlığı başlar. Hüseyin Kenan onun gelip çalışmasını dinlemesine müsaade etmiştir.

Yaz bitince, Kenan, İstanbul'a, Prens Vefik Paşa'nın Rumelihisarı'ndaki yalısına nakletmiştir. Niyeti kendisine pek bağlı görünen Prenses Cavidan'la evlenmektir. Prenses Mısırdayken, Hüseyin Kenan, yeniden İzmir'e döner. Kınalı yapıncakla, sıca bir yaz günü, havuz başında buluşurlar. Lamia çok güzel bir kız olmuştur. Kızın duygululuğu Hüseyin Kenan'a dokunur. Aralarında aşka benzer, sevdaya benzer bir yakınlık hasıl olur. Kınalı yapıncak, geceleri odasını içeriden kilitler, pencereden bahçeye atlayarak Hüseyin Kenan'ların bahçesine geçer, saatlerce dolaşırlar, uzun uzun konuşurlar. Fakat bir eğlenti gecesi, herkesin dışarıda olduğu bir sırada, bağ köşkünde, Hüseyin Kenan nihayet zayıf davranır, yenilir ve Lamia'yı elde eder. Ayrılırlarken ertesi gün annesinin resmen gelip kendisini isteyeceğini bilirdi. Ama ertesi gece, hayatını kendi elleriyle mahvettiğini düşünmekten gelen bir buhranla yatağa düşer.

Birkaç gün kendini bilmeden yatar. Lamialarda İzmir'e inerler. Genç kız Kenan'ın vazife hissinden gelen evlenme teklifini kesin olarak reddeder.
Hamileliği üç ayı bulunca artık durumunu gizleyemiyeceğini düşünerek eniştesinin tabancasını alıp intihara kalkışır. Lamia'yı ölümden kurtarırlar ve Kütahya'da bir akrabanın yanına yollarlar. Hayli ıstırap içinde geçen günlerden sonra, Mebrure adını verdiği kızını orada doğurur. Maceralı günlerden sonra bir binbaşıyla evlenir. Bu sırada kocasının yeğeni doktor Vedat sürgün olarak Kütahya'ya gelir. Kenan'ın Prenses Cavidan'la evlenişini Lamia ondan öğrenir. Vedat'la aynı odada bir kömür çarpmasına uğramak Lamia'ya yeni bir felaket getirir. Kocasından ayrılır. Vedat onu almak isterse de kız reddeder. Kızıyla İstanbul'a, Beylerbeyi'ne gelir. Kısa bir zaman sonra doktor Vedat da İstanbul'a döner. Bir gün muayenehanesinde Lamia'yla Hüseyin Kenan'ı birbirlerine tanıştırırken onların zaten tanıştıklarını hatırlar. Hüseyin Kenan, Lamia'yı sevdiğini geç farketmiş, evlilik hayatında mesut olmamıştır. Vedat'ta misafir olduğu bir gece bütün üzüntüsünü kemanına söyletir. Yine Vedat'ı muayenehanesinde ziyarete gittiği bir gün onun Lamia'yla evleneceğini öğrenir. Vedat Kınalı yapıncakla evlenir. Hüseyin Kenan da intihar eder.


Kişiler ve Karakteristik Özellikleri:

Kenan Bey: Duyguları ve istekleri hayatını yönlendirmiş bir kişi. Romantik değil. Müziğe karşı hevesli bir mühendis. Bir anlık zevk için genç bir kızın hayatını zehir edebilecek, onunla evlenmeyecek karakterde bir kişiliği var. Gerçekçi değil; acımasız, yüreksiz. Daha sonraları yaptığı hataları anlayarak kendine kahrediyor. Düşündüklerini de gerçekleştiremiyor. Çaresizliklerle hayatına son veriyor.
Lamia Hanım: Romantik ve aşırı duygusal bir kişiliği var. Hayalperest. Hayatın gerçeklerini acı anılarla birlikte öğreniyor. Saf, temiz ve çok iyi yürekli bir kadın; Kenan'ı da çok seviyor. Annesini ve babasını kaybettikten sonra amcasının anında kalıyor. Hayatta yüzü hiç gülmemiş, gerektiğinde birçok acılara göz yummuş sevdiği insan için.
Vedat Bey: Günlük hayatta rastladığımız iyi yürekli bir insan. Lamia'yı seviyor ve sonunda onunla evleniyor. Romantik sayılabilir. Ama gerçekçi değil. Mesleğinde başarılı bir doktor.
alıntı

dudaktan kalbe dizisinin şarkı sözleri

Gecenin hüznü

Gün geçmez yüreğimdeki acı amansız
Yalnızlık yüzüme vurur geçer zamansız
Hüznün bile yorgun ahhh

Her damla gözyaşımdaki keder umutsuz
Sensizlik geceme akar gider mi sonsuz
Kalbim yine yorgun ahh

Yok elerimde ask
Sevmek bana yasak
Yine bak ruhum eriyip gidiyor yavas yavas
Bir yanlizlik sarkisinda yine ucurum kenarinda
Ah dudaklarimdan ask dusuyor kor gibi kalbime.....

soz-muzik: Toygar Ali !$!kl!

burak hakkının o kadın sinema filminde başrolde




Sezen Aksu `nun 19 şarkısı film oldu: O Kadın

YEKTA Kopan `ın bu akşam ki canlı yayın konukları; Sezen Aksu `nun müzik yaşamının başlangıcından bugüne kadar yaptığı 19 hit şarkının beyazperdeye uyarlandığı `O Kadın` filminin oyuncuları Burak Hakkı ve Selin Demiratar . Yekta Kopan , konukları Hakkı ve Demiratar ile Sezen Aksu filmini konuşacak. Ayrıca programda filmin setinden görüntüler ve yönetmen Korhan Bozkurt `la yapılan özel bir röportaj da

yer alacak. Yapımcı Ahmet Çelenk tarafından hayata geçirilecek olan filmin oyuncuları arasında Selin Demiratar , Burak Hakkı `nın yanısıra Şebnem Dönmez , Tardu Flordun , ve Burhan Öçal `da yemliyor. Sezen Aksu `nun `Farkındayım`, `Gidemem `, `Herkes Yaralı`, `Git`, `Ahdim Olsun`, `Yanmışım Sönmüşüm Ben ` ve `Yarası Saklım` gibi şarkıları filmin ana temalarını oluşturacak. Hiç bir diyalogun yer almayacağı aşk filminde, seyirci hikayeyi her sahneye uygun olarak seçilip çalınacak Sezen şarkılarıyla takip edecek.

17 EKİM 2007 ÇARŞAMBA dudaktan kalbe 7.bölüm izlenme oranı

TELE - BAROMETRE

HEDEF KİTLE : A/B

17 EKİM 2007 ÇARŞAMBA

NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 TURKIYE-YUNANISTAN [NET] ATV 23,50 53,10
2 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 16,10 38,10
3 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,20 24,50
4 SPOR GUNDEMI KAND 6,40 18,90
5 ELVEDA DERKEN [NET] KAND 5,60 19,00
6 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,40 20,50
7 MACA DOGRU. [NET] ATV 5,10 15,30
8 MAC BASLIYOR [NET] ATV 5,10 14,70
9 DUDAKTAN KALBE [NET] SHOW 4,60 15,30
10 ZOOM [NET] STAR 4,60 12,50

24 EKİM 2007 ÇARŞAMBA dudaktan kalbe 8.bölüm izlenme oranı

TELE - BAROMETRE

HEDEF KİTLE : A/B

24 EKİM 2007 ÇARŞAMBA

NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 17,70 44,20
2 BESIKTAS-LIVERPOOL [NET] STAR 16,00 40,10
3 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 10,70 26,60
4 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 7,80 23,80
5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,10 21,40
6 SPOR GUNDEMI KAND 7,00 20,50
7 ELVEDA DERKEN [NET] KAND 6,50 17,10
8 DUDAKTAN KALBE [NET] SHOW 4,60 13,60
9 ATV SPOR HABERLERI ATV 4,40 12,90
10 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,70 11,40

31 EKİM 2007 ÇARŞAMBA dudaktan kalbe 9.bölüm izlenme oranı

TELE - BAROMETRE

HEDEF KİTLE : A/B

31 EKİM 2007 ÇARŞAMBA

NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 20,7 49,4
2 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 10,5 25,2
3 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 7,7 22,7
4 KANAL D ANA HABER BULTENI KAND 7,6 22,4
5 SPOR GUNDEMI KAND 7,6 21,3
6 ELVEDA DERKEN [NET] KAND 6,1 17,6
7 DUDAKTAN KALBE [NET] SHOW 5,3 15,1
8 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET]ATV 5,0 20,6
9 EL GIBI [NET] ATV 4,8 16,6
10 SHOW TV ANA HABER BULTENI SHOW 4,0 12,1

7 KASIM 2007 ÇARŞAMBA dudaktan kalbe 10.bölüm izlenme oranı

TELE - BAROMETRE

HEDEF KİTLE : A/B

7 KASIM 2007 ÇARŞAMBA

NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 22,00 48,20
2 FENERBAHCE-PSV EINDHOVEN [NET] STAR 18,60 43,60
3 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 10,00 21,90
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,60 21,00
5 SPOR GUNDEMI KAND 7,40 18,90
6 VAR MISIN YOK MUSUN [NET] SHOW 6,70 22,70
7 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,70 15,90
8 ELVEDA DERKEN [NET] KAND 5,40 13,60
9 DUDAKTAN KALBE [NET] SHOW 5,30 13,00
10 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,00 14,00

14 KASIM 2007 ÇARŞAMBA dudaktan kalbe 11.bölüm izlenme oranı

TELE - BAROMETRE

HEDEF KİTLE : A/B

14 KASIM 2007 ÇARŞAMBA

NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 22,90 52,20
2 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 11,90 27,10
3 SPOR GUNDEMI KAND 9,20 25,00
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET]KAND 7,50 22,40
5 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,30 19,00
6 DUDAKTAN KALBE [NET] SHOW 6,20 16,80
7 ELVEDA DERKEN [NET] KAND 6,00 18,20
8 VAR MISIN YOK MUSUN [NET] SHOW 5,20 18,30
9 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 4,80 18,80
10 SHOW TV ANA HABER BULTENI[NET]SHOW 4,40 13,20

21 KASIM 2007 ÇARŞAMBA dudaktan kalbe 12.bölüm izlenme oranı

TELE - BAROMETRE

HEDEF KİTLE : A/B

21 KASIM 2007 ÇARŞAMBA

NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 TURKIYE-BOSNA HERSEK [NET] ATV 23,90 51,80
2 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 20,60 46,00
3 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 8,10 22,50
4 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 7,30 20,50
5 ELVEDA DERKEN [NET] KAND 6,10 15,30
6 91.DAKIKA [NET] ATV 5,90 18,20
7 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,80 16,20
8 DUDAKTAN KALBE [NET] SHOW 5,70 15,00
9 VAR MISIN YOK MUSUN [NET] SHOW 5,00 18,10
10 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 4,90 19,30

28 KASIM 2007 ÇARŞAMBA dudaktan kalbe 13.bölüm izlenme oranı

TELE - BAROMETRE

HEDEF KİTLE : A/B

28 KASIM 2007 ÇARŞAMBA

NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 20,80 45,50
2 BESIKTAS-MARSILYA [NET] STAR 15,30 35,80
3 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 12,00 26,10
4 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 8,00 24,20
5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,40 22,10
6 SPOR GUNDEMI KAND 7,30 20,50
7 DUDAKTAN KALBE [NET] SHOW 6,00 14,70
8 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 5,80 12,40
9 ATV SPOR HABERLERI ATV 5,50 15,40
10 ELVEDA DERKEN [NET] KAND 5,40 14,20

özge öderle dudaktan kalbe dizideki cavidan rolü ile ilgili röportaj




u projeyi kabul ederken hiç tereddüt ettiniz mi?

- Hayır. Bir de şöyle bir durum var; o zaman bana başka hikayeler de geldi, ama hepsi de "Haziran Gecesi"ndeki karakterime benziyordu. Cavidan ise Lale’yle çok zıt. Dolayısıyla "Ne güzel, bu kez başka bir kadını oynayacağım" dedim.

Nasıl bir rolü oynamakta tereddüt edersiniz?

- Çok ilginç gelecek belki ama güzel, çekici bir kadını canlandırmayı tercih etmem. Çünkü genelde dizilerdeki bütün karakterlerin kaderleri, başına gelenler belli. O yüzden bana biraz klişe geliyor. Ben karakter oynamayı daha çok seviyorum.

İzleyicinin hakkınızdaki düşünceleri ne kadar önemli sizin için?

- Aslında en çok onların görüşleri önemli. Dışarıdaki insanlar çok dobralar. Çocuklar da öyle. Örneğin bir çocuk oyununda çocuğu kandırmak mümkün değildir. Oynarsınız, beğenmezse döner arkadaşıyla muhabbet etmeye başlar. Ayıp falan dinlemez. Dışarıdaki insanlar da öyle ve onların fikirleri her zaman doğru çıkıyor. Sonuçta onlar için yapılıyor bunlar. Bizim camiada hep "Ay çok güzel olmuş" derler. Ama kendi aralarında konuşurlar.


Bir rolü kabul ederken "Benim bir eğitimim var. Kendimi kanıtlamak istiyorum" mu diyorsunuz, yoksa "Bu rolle kötü bir tepki alabilirim" mi?

- "Şunu oynarım, bunu oynamam" gibi bir kaygım yok. "Tepki toplarım. Kötü kızı oynamayayım, cici kız olayım" diye düşünmem. Sıkıcı olur zaten hep aynı tip insanı oynamak.

"Bir sezon ekranlarda yer almazsam unutulurum" gibi bir endişeniz var mı?

- Ben projelere çok dikkat ediyorum. Mesela bu proje bittikten sonra başka bir dizide yer almayacağım bu sene... Hatta ajanstan gelen çoğu görüşmeye gitmedim. Çünkü hiçbirinde olmak istemedim. İstedikleri kadar para versinler, hiç fark etmez. İçinde bulunmaktan hoşlanmayacağım projelerin görüşmelerine bile gitmem. Hep aynı şeyi söylüyorum; planladığım kariyere yakışmayan bir şeyin adı olmak kendi açımdan iyi değil. Kaliteli bir iş olsun, ben kenarında görüneyim, o daha hoş... Unutulurum diye düşünmüyorum. Bir döngüye inanıyorum. Benim işim tiyatro. Sahneye çıkamazsam ölürüm. Onun haricinde maddi anlamda bir sıkıntıya düşmediğim sürece televizyonda yer almak gibi bir hırsım da yok.

Geleceğinizi nasıl hayal ediyorsunuz?

- Ben konservatuvar mezunuyum. Şehir Tiyatroları’nda oynuyorum şu anda. Yapabildiğim kadar çok tiyatro yapmak istiyorum. İnsanlar "Kimler vardı tiyatro oyuncularından" dediğinde, akıllarına geleyim isterim. Ayrıca sinema filmi yapmak istiyorum. Daha önce sinema filmi yaptım, fakat ön plana çıkan karakterlerden biri değildim. Çok iyi
yönetmenler var. Onlarla çalışmayı çok isterim. Kaliteli işlere imza atmak derdindeyim.

Bir başrol hayaliniz var ama, değil mi?

- Evet ama klişe bir başrol değil... Ben daha çarpıcı, daha rastlanmadık bir rol isterim. Bir şizofren olabilir örneğin...

"Keşke ben oynasaydım" dediğiniz bir rol var mı?

- "Koş Lola Koş" diye bir film vardı. Oradaki kadın karakteri oynamayı çok isterdim. Şimdi vizyonda olan "Elizabeth" var. Çok güçlü bir kadın ve keskin roller bunlar. En çok da "Fight Club"taki Helena Bonham Carter’ın rolünü canlandırmayı isterdim. Benim derdim, zor bir işin altına girip, sınavdan geçmek...

Peki özel hayatınızda o kadar güçlü bir kadın mısınız?

- Fena değilim! Konservatuardan sonra İstanbul’a gelip her şeyi tek başına yaptım. Bir erkek gibi hem şehirle, hem bu şehrin insanıyla, hem de koşullarla mücadele ettim. Çok da büyük bir yenilgi almadan bu dönemlere kadar geldim. Artık evli bir kadınım. Eşim de benim gibi oyuncu; Tansel Öngel... "Elveda Derken" dizisinde Kerim öğretmeni canlandırıyor. Tansel de çok şaşırıyordu bana önceleri. "Özge dur, ne işin var senin sanayide? Arabayı ben götürürüm" diyordu. O kadar alışmışım ki kendi işimi kendim halletmeye. Aslında ailemin yanındayken hanım hanımcık, narin bir kızdım. Ama İstanbul’a gelince her şeyi öğreniyorsun. Şimdi yeniden zarif halime dönmeye çalışıyorum.

Ekranda şu anki halinizden daha büyük görünüyorsunuz...


- Ekranda olduğumdan büyük göründüğümü çok kişiden duydum. Ama sinemada öyle olmuyor. Işıktan olabilir belki bu farklılık.

Çok uçuk bir hayaliniz var mı?

- "Eternal Sunshine of the Spotless Mind" diye bir film var. Jim Carrey oynuyor. Bir gün umarım Türkiye de o seviyeye gelir ve ben de bir gün öyle bir rolde oynarım. Belki de yurtdışından bir yönetmen gelir, burada bir şeyler yapar. Ne kadar harika olur. Londra’ya gitmeyi de çok istiyorum. Bir kursa gideceğim oyunculukla ilgili...

Artık evlisiniz. Böyle bir sorumluluk aldıktan sonra "Londra’ya gidip oyunculuk eğitimi alacağım" demek zor olmuyor mu?

- Bizimkisi bunu engelleyecek bir evlilik değil. Sonuçta bizim tek bir evliliğimiz yok. O Devlet Tiyatrosu, ben de Şehir Tiyatrosu ile evliyim. Oyuncu olduğunuz zaman hiçbir şeyi planlayamıyorsunuz.

Eşimi ancak televizyonda görebiliyorum


Evlilik nasıl gidiyor?

- Güzel gidiyor. O da oyuncu olduğu için benim gibi hep meşgul!

Birbirinizi görebiliyor musunuz?

- Sette gülüyorlar bana. Bizim dizinin yayını var çarşamba günü. O gün de adada kalıyoruz. Diziyi ekiple birlikte seyrediyoruz. Başka bir kanalda da maç var. "Dizi reklama girince maça döneriz" diyor erkekler. Ben de "Arada da Kanal D’ye bakalım. Kocam var. Uzun zamandır görmüyorum" diyorum. Ancak ekrandan yüzünü görebiliyorum. Bir de o Trabzon Devlet Tiyatrosu sanatçısı. İstanbul-Trabzon arası mekik dokuyor.


Röportaj: Pınar YILMAZERLER
Fotoğraflar: Sinan ÖZBALKAN

Ozge Ozder Biyografisi




İstanbul’la erkek gibi mücadele ettim

Özge Özder, Aile ortamından kopup konservatuar için geldiği İstanbul’da kendini kanıtladı; ayakları üzerinde durmayı başardı.

“Dudaktan Kalbe” dizisinin Prenses Cavidan’ı Özge Özder, hanım hanımcık yetiştirildiği aile ortamından kopup konservatuar için geldiği İstanbul’da kendini kanıtladı; bu zorlu şehirde ayakları üzerinde durmayı başardı. Özder, "İstanbul'la bir erkek gibi mücadele ettim, çok da büyük bir yenilgi almadan bu dönemlere kadar geldim" diyor.

Özge Özder’in çıkış noktası nedir?

- Konservatuvarı kazanmak...


Ya tanınmanızı sağlayan proje?

- "Haziran Gecesi"ndeki Lale karakteri ile tanındım. İnsanların gerçekten çok sevdiği ve etkilendiği bir karakterdi.

Prenses Cavidan karakteriyle ilgili ne gibi şeyler geliyor kulağınıza?

- Bu karakter Türkiye’de belli bir kesime hitap ediyor. Hitap ettiği kesim "Hareketleri çok şık, çok mesafeli... En çok onu seviyoruz" diyor. Diğer kesim ise "Her şeyi var zaten. Kenan da onun olmasın" görüşünde...

Prenses Cavidan’ınki her şeye sahip olma isteği mi, yoksa gerçekten seviyor mu Kenan’ı?

- Leyla, Melek, Lamia ve ben... Dört kadın karakterle de birlikteliği olmuş Kenan’ın. Fakat hiçbirimizin kabahati yok aslında. Hepimizi Kenan baştan çıkardı. Elde edene kadar uğraştı. Fakat benim şanssızlığım şu noktada oldu: Kenan, Lamia’ya aşık olduğunu fark etmedi ve beni de elde etmek istedi. Evlilik kararı alındıktan sonra da "Ben Lamia’ya aşıkmışım" dedi. Geri dönüşü yoktu artık. Bu durumda ne Lamia kabahatli, ne de ben...

dudaktan kalbe'nin cavidanı Özge Öder 'Sıfır Dediğimde' rolü hakkında söyledikleri




Güzel oyuncu Özge Öder, televizyonda ve sinemada birbirinden çok farklı iki rolle karşımıza çıkıyor.

Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı eserinden uyarlanan "Dudaktan Kalbe" dizisinde rol alan Öder, rol aldığı "Sıfır Dediğimde" filminin vizyona girmesini dört gözle bekliyor. "Dudaktan Kalbe" dizisinde Cavidan karakterini canlandıran genç oyuncu, Gökhan Yorgancıgil'in yönetmenliğini üstlendiği "Sıfır Dediğimde" filminde ise Oktay Kaynarca'nın flasback'lerle anlatıldığı sahnelerde annesinin gençliği rolünde kamera karşısına geçti.

Özder, rolüyle ilgili, "Senaryoyu okuyup bana hangi karakteri canlandırmak istersin diye sorulsa yine bu rolü seçerdim" diyor.

5 ARALIK 2007 ÇARŞAMBA dudaktan kalbe 14.bölüm izlenme oranı

TELE - BAROMETRE

HEDEF KİTLE : A/B

5 ARALIK 2007 ÇARŞAMBA

NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 21,70 48,30
2 SPOR GUNDEMI KAND 10,70 29,40
3 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 10,30 23,20
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET]KAND 9,10 27,00
5 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 8,30 18,00
6 DUDAKTAN KALBE [NET] SHOW 8,10 23,80
7 ELVEDA DERKEN [NET] KAND 5,60 17,50
8 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,50 16,60
9 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,00 14,80
10 ATV SPOR HABERLERI ATV 3,90 10,80

12 ARALIK 2007 ÇARŞAMBA dudaktan kalbe 15.bölüm izlenme oranı

TELE - BAROMETRE

HEDEF KİTLE : A/B

12 ARALIK 2007 ÇARŞAMBA

NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 20,50 47,10
2 FENERBAHCE-CSK MOSKOVA [NET] STAR 19,20 44,00
3 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 10,10 22,90
4 SPOR GUNDEMI KAND 9,00 25,50
5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 8,50 24,70
6 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,40 18,70
7 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 6,20 13,50
8 DUDAKTAN KALBE [NET] SHOW 5,90 16,80
9 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 5,30 21,20
10 ATV SPOR HABERLERI ATV 5,20 14,30

19 ARALIK 2007 ÇARŞAMBA dudaktan kalbe 16.bölüm izlenme oranı

AB - BAROMETRE

19 ARALIK 2007 ÇARŞAMBA

S.NO PROGRAM ADI KAN. RT-A/B SH-A/B
1 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 17,70 41,40
2 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 10,10 23,80
3 SPOR GUNDEMI KAND 8,40 23,60
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET]KAND 8,00 24,20
5 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 7,20 22,00
6 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 6,40 14,80
7 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 6,10 22,40
8 DUDAKTAN KALBE [NET] SHOW 6,10 17,10
9 ELVEDA DERKEN [NET] KAND 5,60 16,30
10 ATV SPOR HABERLERI ATV 3,90 10,90

26 aralık 2007 çarşamba dudaktan kalbe 17.bölüm izlenme oranı

TELE - BAROMETRE

HEDEF KİTLE : A/B

26 ARALIK 2007 ÇARŞAMBA

NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 19,50 46,70
2 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 10,30 24,80
3 SPOR GUNDEMI KAND 8,70 24,90
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,50 23,10
5 DUDAKTAN KALBE [NET] SHOW 6,80 19,60
6 ELVEDA DERKEN [NET] KAND 6,40 18,70
7 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 5,70 13,40
8 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,40 16,60
9 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 5,30 22,60
10 HAVALIMANI [NET] STAR 4,50 12,10

2 ocak çarşamba dudaktan kalbe 18.bölüm izlenme oranı

AB - BAROMETRE

HEDEF KİTLE : A/B

2 OCAK 2008 ÇARŞAMBA

NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT showtv 12,50 28,00
2 AVRUPA YAKASI (TKR) ATV 10,20 23,20
3 KANAL D ANA HABER BULTENI KAND 7,20 21,40
4 SHOW TV ANA HABER BULTENI SHOW 6,90 20,40
5 SPOR GUNDEMI KAND 6,90 18,50
6 YAPRAK DOKUMU (OZEL) [NET] KAND 6,80 15,60
7 DUDAKTAN KALBE [NET] SHOW 6,40 17,40
8 O SIMDI MAHKUM (T.S) [NET] KAND 5,10 14,60
9 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,50 13,50
10 SPOR SAYFASI SHOW 4,30 11,50

9 OCAK 2008 ÇARŞAMBA dudaktan kalbe 19.bölüm izlenme oranı

TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
9 OCAK 2008 ÇARŞAMBA
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 YAPRAK DOKUMU KAND 24,70 50,80
2 YAPRAK DOKUMU (özet) KAND 14,30 33,90
3 SPOR GUNDEMI KAND 9,60 24,00
4 DUDAKTAN KALBE SHOW 9,50 24,80
5 VARMISIN YOKMUSUN SHOW 8,80 18,00
6 KANALD ANA HABER BULTENI KAND 8,60 23,20
7 SHOWTV ANA HABER BULTENI SHOW 7,60 20,40
8 AVRUPA YAKASI (TKR) ATV 7,20 15,10
9 ELVEDA DERKEN [NET] KAND 6,00 15,30
10 ATV ANA HABER BULTENI ATV 5,30 14,20

16 ocak çarşam dudaktan kalbe 20.bölüm reytingi

TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
16 OCAK 2008 ÇARŞAMBA

NO PROGRAM ADı KANAL RATING(%) SHARE (%)
1 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 22,90 47,70
2 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 10,40 21,60
3 KANALD ANA HABER BULTENI [NET] KAND 9,80 27,50
4 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 9,80 19,90
5 DUDAKTAN KALBE [NET] SHOW 8,90 24,30
6 SPOR GUNDEMI KAND 8,60 22,00
7 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,00 16,90
8 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,60 15,50
9 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 5,50 19,30
10 GONUL YARASI (T.S) [NET] KAND 4,70 15,00

dudaktan kalbe dizisi 18 bölüm fotografları